Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 01:47

Μαρουκάκης: Με λένε χοντρό και ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να δείξω ότι όντως είμαι

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στη Ρόδο, πανηγύρισε σηκώνοντας την μπλούζα του και μέσω του gazzetta.gr εξηγεί γιατί αντέδρασε μ' αυτόν τον τρόπο!

To Καλλιθέα-Ρόδος είναι 1-1. Η αναμέτρηση βρίσκεται στο 54' κι οι γηπεδούχοι ψάχνουν το γκολ της ολικής ανατροπής. Ο αρχηγός και πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας, Ματθαίος Μαρουκάκης, παίρνει την μπάλα, τη φέρνει στο αριστερό και από το ύψος της μεγάλης περιοχής τη στέλνει στη δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο ίδιος, οι συμπαίκτες του κι ο πάγκος ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο 31χρονος φορ μάλιστα σηκώνει τη φανέλα του και δείχνει το σώμα του, θυμίζοντας σε πολλούς τον τρόπο που πανηγύριζε τα γκολ του ο Ρονάλντο.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, μέσω του gazzetta.gr ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν είχε καμία πρόθεση να μιμηθεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

«Κατ' αρχάς πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι είμαι λυπημένος γιατί η ομάδα μου δεν κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό απ' αυτό το ματς. Ο πανηγυρισμός αυτός έχει πάρει διάσταση. Η αλήθεια είναι ότι τρόλαρα και δεν είχα καμία διάθεση να μιμηθώ τον Ρονάλντο. Τρελός είσαι; Απλά, με λένε χοντρό και ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να δείξω ότι όντως είμαι», λέει ο φορ που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ομάδες όπως οι Πανιώνιος, Λάρισα, Ιωνικός, Παναχαϊκή και Τρίκαλα, με διάθεση πλάκας και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα βιογραφικό και ένα παρελθόν που αξίζει σεβασμό - ειδικά σ' αυτήν την κατηγορία. Θεώρησα ότι μ' αυτόν τον τρόπο έκλεισα στόματα. Το σουλούπι μου είναι τέτοιο και επειδή είμαι στα τελειώματά μου έχω παραμελήσει το σώμα μου, το παραδέχομαι».

Οι συμπαίκτες του σε λένε χοντρό;

«Όχι βέβαια. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν τί μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν κάποιοι απέξω που λένε αυτά τα πράγματα. Μάλιστα, πριν από το ματς είχα πει ότι αν βάλω γκολ θα σηκώσω τη φανέλα μου για να τους δείξω ότι έχουν δίκιο. Μάλιστα είπα ότι θα την φουσκώσω κιόλας».

Δεν το έκανες.

«Όχι ρε, θα έσκαγα» (γέλια).

Η ευχή σου ποια είναι;

«Να νικάει η Καλλιθέα σε κάθε αγωνιστική και υπόσχομαι ότι θα πανηγυρίζω με τον ίδιο τρόπο»,

Να χάσεις κιλά, δεν υπόσχεσαι, όμως...

«Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο». (γέλια)

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares