Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 01:45

Ρόδος: Μετά από 10 μήνες ο Αυγενάκης επιστρέφει στην πρόταση μας

Aνακοίνωση με την οποία αναφέρεται στο σχέδιο Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών εξέδωσε η Ρόδος.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που, αφού πέρασαν σχεδόν δέκα μήνες από τότε που η ΡΟΔΟΣ μίλησε για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με τις οκτώ πρωταθλήτριες της Γ Εθνικής, παρουσίασε τώρα ένα σχέδιο αλλαγών, όπως είχε εμφανισθεί τότε.

Με τρόπο ιδιαίτερο και κατανοητό είχαμε προτείνει την ενοποίηση των δυο κατηγοριών super league 2 και football league, είχαμε προτείνει έσοδα από το Στοίχημα και από την Τηλεόραση, είχαμε προτείνει μέτρα με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις ΠΑΕ.

Δεν άρεσε τότε στον αγαπητό κ. Αυγενάκη η συνολική και εμπεριστατωμένη πρόταση: Αναγκαστικά προχωρήσαμε σε τεράστια έξοδα, για να έχουμε τις ομάδες μας ως τώρα στον πάγο. Πέρασαν δέκα μήνες και επιστρέφουμε στην τότε πρόταση. Ευχαριστούμε τον κ. Αυγενάκη, ούτως ή άλλως!

Χαιρετίζουμε την απόφαση για την αναδιάρθρωση και δηλώνουμε στους φίλους της ομάδας μας πως αυτό που υποσχεθήκαμε, το κάνουμε πράξη: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μια κατηγορία… Αναλάβαμε την ομάδα μας στην σακούλα, κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, χάρις στην επιμονή, σκληρή δουλειά και υπομονή…»

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares