Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 08:25

Αγιασμός στην Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Άνδρου

Πραγματοποιήθηκε χτες στις 11.30 στο Δημοτικό στάδιο της Χώρας Άνδρου ο αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Άνδρου.

Τον αγιασμό ευλόγησε ο εφημέριος Καλαμπούκης Μιχαήλ ο οποίος μετά το πέρας της τελετής απευθυνόμενος προς τους γονείς δήλωσε ότι του άρεσε η εικόνα αυτή των παιδιών τους που είχαν συγκεντρωθεί από όλα τα μέρη της Άνδρου, (Γαύριο, Μπατσί, Χώρα και Κόρθι) για έναν κοινό σκοπό, προτρέποντας να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Στην τελετή παρευρέθησαν τα παιδιά της σχολής, οι προπονητές αυτών, κ.κ. Σταματέλος Πανταζής και Μαγουλάς Δημοσθένης, γονείς των παιδιών, παράγοντες της Σχολής και της ομάδας Αστέρα Κορθίου και ο τεχνικός σύμβουλος Σχολών και σκάουτερ του Ολυμπιακού, κος Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος παρακολούθησε προπόνηση των μικρών παιδιών που προηγήθηκε και παρείχε τις συμβουλές του προς αυτά και στους προπονητές τους.

Την προηγούμενη ημέρα ο Κος Γιώργος Αμανατίδης είχε επισκεφθεί το γήπεδο της Αλαμανιάς στο Κόρθι όπου παρακολούθησε την προπόνηση μεγαλύτερης σε ηλικίας παιδιών της Σχολής παρέχοντας επίσης τις ποδοσφαιρικές συμβουλές του.

Η διοίκηση ευχαριστεί τον υπεύθυνο του Δημοτικού Σταδίου Χώρας κ. Καλλιβρούση Αλέκο, για την βοήθειά του και τις διευκολύνσεις που παρείχε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Σας ενημερώνουμε ότι οι νέες εγγραφές στην Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Άνδρου θα συνεχίσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου ενώ ήδη στην περιοχή Κορθίου φέτος έχει δημιουργηθεί και το πρώτο ποδοσφαιρικό τμήμα κοριτσιών.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares