Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 23:43

Τα 3 γκολ του Κακλαμάνου δεν αρκούσαν!

Μια ολόκληρη μέρα ποδόσφαιρο απόλαυσαν χθες μικροί και μεγάλοι στο ΔΑΚ Νάξου, όπου για 8η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργάνωσε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μανόλης Μάκαρης, με τους συμμετέχοντες να το βαθμολογούν το καλύτερο από τα εφτά που έχουν γίνει.

8o makarhs AKADHMIESΗ απόσταση δεν ήταν αρκετή να κρατήσει μακριά όσους θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του Μανόλη Μάκαρη, καθώς περισσότεροι από 70 αθλητές έδωσαν το παρών στο καταπληκτικό γήπεδο της Νάξου, όπου αγωνίστηκαν. Μεταξύ αυτών και ο Νηρέας που ταξίδεψε από την Πάρο στη Νάξο και μαζί με τον ΑΜΣ Φιλωτίου και τον ΠΑΣ Νάξου, συνέθεσαν έναν ωραίο όμιλο με παιδιά (γεννηθέντα του 2001 και μικρότερα). Από την ημέρα ποδοσφαίρου του ΑΜΣ Φιλωτίου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι των «μεγάλων» όπου και φέτος υπήρξαν οι μάχες επί χόρτου, μεταξύ Κόκκινων και Πράσινων.

Νηρέας στου «Μικρούς»

Η αυλαία του τουρνουά άνοιξε στις 13:00 με τους "Πιτσιρίκους" που για ακόμη μια φορά μας απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρό μας έχει λαμπρό μέλλον.

Νηρέας, ΠΑΣ Νάξου και ΑΜΣ Φιλωτίου, μονομάχησαν μεταξύ τους, με τους "Λιλιπούτιους παικταράδες" του Νηρέα να είναι τελικά αυτοί που κατέκτησαν την άτυπη πρώτη θέση του τουρνουά, αφού κατάφεραν να σημειώσουν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μάλιστα στο τέλος του τουρνουά οι υπεύθυνοι των ακαδημιών τόνισαν ότι τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα και έδωσαν νέο ραντεβού για του χρόνου, με την ευχή να υπάρξουν ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

Διαιτητής των αναμετρήσεων ήταν ο κύριος Γιώργος Μυκονιάτης.

Παικταράδες

Φέτος το φιλικό μεταξύ των «Μεγάλων» επιφύλασσε εκπλήξεις, κοντά σε αυτούς που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη του Μανόλη Μάκαρη, βρέθηκαν και ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού και με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό Αλέκος Κακλαμάνος, ο "Αγέραστος Θρύλος" του Φιλωτίτικου ποδοσφαίρου Μιχάλης Κύλης, ο Πρώην παίκτης του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου Νίκος Κατσάνης και ο παλαίμαχος παίκτης του Πανναξιακού Δημήτρης Κεραμιώτης.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το θέαμα σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού ήταν πολύ καλό, καθώς όπως έχουμε αναφέρει το ποδόσφαιρο είναι σαν το ποδήλατο (δεν ξεχνιέται ποτέ).

Φέτος οι μεγάλοι νικητές ήταν οι πράσινοι, που νίκησαν τους πράσινους με 5-3. θα πρέπει να σημειωθεί ότι, οι νικητές είχαν στις τάξεις τους Κατσάνη – Κύλη – Κεραμιώτη, οι οποίοι πέτυχαν τα τέσσερα (4) από τα πέντε (5) τέρματα της ομάδας τους, με τον Γιώργο Λιόφαγο να κλείνει το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ.

Τα 3 γκολ του Κακλαμάνου δεν αρκούσαν για τους κόκκινους… με τον πρώην ερυθρόλευκο άσσο πάντως να «ανεβάζει στροφές» κατά διαστήματα, δείχνοντας σε όλους μας τον λόγο που έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα εντός και εκτός Ελλάδος.

Συνθέσεις

Διαιτητής: Ψαρράς Μιχάλης.

Πράσινοι: Περιστεράκης, Κατσάνης, Σφυρόερας (Κατσούλης), Βασαλάκης, Κεραμιώτης, Κυβελίδης, Λιόφαγος Γ., Προμπονάς Α., Τσάφος Γ., Κύλης, Μαρούλης

Κόκκινοι: Βασιλάκης Μ. (Γιργκής), Μουστάκης Σ., Βουγαζιάνος, Τσάφος Σ., Βλασερός Η., Κακλαμάνος, Βλασερός Γ., Βλασερός Μ. (Ψαρράς Σ.), Μυκονιάτης Γ., Βλασερός Α. (Καράι), Βιλαντώνης

NAXOS SOULATSO MIKROΑρωγοί

Όλο αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να στηθεί δίχως την οργάνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς και την στήριξη των χορηγών που ήταν οι: Πέτρος Ραουζαίος, Γιώργος Κατσάνης (PlatanosCafé) και Αντώνης Βασαλάκης και Λεωνίδας Καλαβρός (SoulatsoCafé).

Θα ακολουθήσει βίντεο με τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης. Για φωτογραφίες από τον αγώνα ανδρών πάτα εδώ. Για τον αγώνα Παίδων πάτα εδώ.

 

syros RAOYZAIOS new13     NAXOS platanos CAFE

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares