Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 17:44

Γούλας: Απογοήτευση, στεναχώρια και εκνευρισμό για την προκήρυξη των Νέων-Παίδων

Την προσωπική του άποψη, θέλησε να εκφράσει δημόσια ο προπονητής κ. Γούλας Τάσος σχετικά με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομής της ένωσης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14.

«Με μεγάλη μου ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, στεναχώρια και εκνευρισμό διάβασα στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων νέων και παίδων, πως μικραίνουν τα όρια ηλικιών κατά 1 έτος, αντί μάλιστα να τα αυξήσουν κατά 1 έτος (βλ. ΕΠΣ Αθηνών, όπου ανέκαθεν στο πρωτάθλημα νέων αγωνίζονται 16-17-18 χρονών παιδιά). 

Μέχρι τώρα τα παιδιά της Γ' Λυκείου δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, από τη νέα αγωνιστική περίοδο ούτε εκείνα της Β' μπορούν να αγωνιστούν!!! Στερείται λοιπόν σε πάρα πολλά 16χρονα και 17χρονα ΠΑΙΔΙΑ, που δεν μπορούν να απορροφηθούν στο αντρικό τμήμα, η δυνατότητα να παίξουν ποδόσφαιρο!

Έτσι τα παιδιά αυτά είτε θα επιλέξουν κάποιο άλλο άθλημα που τους "σέβονται" περισσότερο, είτε θα απογοητευτούν τελείως και θα στραφούν αποκλειστικά στις καφετέριες και το διαδίκτυο.

Η πιθανή αιτιολογία ότι κάτι τέτοιο συνέβη ώστε να συμβαδίζουν οι ηλικίες με τα πρωταθλήματα μεικτών ενώσεων προεπιλογής εθνικών ομάδων, προσωπικά δε με καλύπτει για πολλούς λόγους. Εξάλλου, αν θέλουμε να συμβαδίζουμε πρέπει να υπάρχει Κ17 και Κ18 όπως υπάρχουν οι αντίστοιχες εθνικές ομάδες.»

Με σεβασμό προς αυτά τα παιδιά,

ΓΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares