Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 20:06

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Ψεύδεται ο Κύριος Βαμβακούσης.

Απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην επιστολή του κυρίου Βαμβακούση Γιάννη που έδωσε προς τα Μέσα ενημέρωσης Απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην επιστολή του κυρίου Βαμβακούση Γιάννη που έδωσε προς τα Μέσα ενημέρωσης

Μία αιχμηρή επιστολή-απάντηση προς τον Κύριο Γιάννη Βαμβακούση, δημοσίευσε ο κύριος Δημήτρης Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας cateringπου είχε αναλάβει την σίτιση των αποστολών του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που έγινε μεταξύ 22-25 Ιουλίου στη Νάξο.

PapadopoulosΑναγκάζομαι να απαντήσω παρότι είμαι της αρχής " η σιωπή είναι χρυσός" αλλά και του γνωμικού "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Την πρώτη ανακοίνωση του κυρίου Βαμβακούση σχετικά με το Τουρνουά που διεξήχθη στη Νάξο δεν την απάντησα, μη θέλοντας να δώσω συνέχεια σε μια άτυχη  προκατειλημμένη και μεθοδευμένη (από την πλευρά του) συνεργασία που είχαμε, αλλά αφού επιθυμεί να δικαιολογηθεί για να πάρει άφεση αμαρτιών δεν ξέρω κι εγώ από πού πραγματικά  και με εμπλέκει ακόμη και σε προσωπικές διαμάχες,  απαντώ.

Πρώτον: Δεν ήρθαμε ποτέ σε καμία συμφωνία για τα λεφτά που μου έκοψε αυθαίρετα. Ψεύδεται ως συνήθως . Εγώ πρότεινα παρουσία όλων να κάνω έκπτωση 20% στα δύο μενού. Εκείνος μου ζήτησε να κόψω και 1.000 ευρώ επιπλέον της έκπτωσης  για την ακαδημία του για την ζημιά που υποτίθεται ότι θα πάθαινε. Δεν συμφώνησα, μου πέταξε εκβιαστικά 1000 ευρώ λιγότερα πέραν της έκπτωσης που του είχα κάνει και με παρέπεμψε στον κύριο Μαράκη.

Δεύτερον: Με εξαπάτησε  και εμένα και τους γονείς, γιατί ενώ παρήγγειλε 108 μερίδες έτρωγαν 122 άτομα (με καταμέτρηση που έκανα παρουσία μελών της αποστολής του), αλλά το δήλωσε και ο ίδιος στην ανακοίνωσή του ότι ήταν 120 άτομα!!!  Πώς ήταν λοιπόν δυνατόν να είναι αρκετό το φαγητό; Ερωτώ: Τα λεφτά από τις 14 μερίδες τις επιπλέον τα είχε εισπράξει; Αν ναι, τι τα έκανε; Πού έμεναν τα επιπλέον άτομα που δεν είχε δηλώσει; Σε άλλα ξενοδοχεία;

 Όταν έστειλα 3 υπαλλήλους να ελέγξουν τι συνέβαινε, διαπιστώθηκε και  το αποδείξαμε ότι κάποια πιάτα που έτρωγε ένα άτομο είχαν μέσα από 2 μπριζόλες και η απάντησή του  ήταν: τι να κάνουμε αφού πεινάνε; Δεν συμφώνησα εγώ με κανέναν ότι θα  παρέχω φαγητό κατά βούληση. Εγώ συμφώνησα μερίδες.

Τρίτον: Για τον κύριο Κάπαξη που αναφέρεται . Όντως διαχώρισε τη θέση του, αλλά λέει πάλι τη μισή αλήθεια ο κύριος Βαμβακούσης. Όταν την Κυριακή το μεσημέρι παραδώσαμε το φαγητό και είχε γίνει αλλαγή το βραδινό μενού να μπει το μεσημέρι και το μεσημεριανό το βράδυ (με υπόδειξη των διοργανωτών όχι δική μου), κάτι που δεν γνώριζε όπως μου είπε, επέλεξε όντως άλλο τρόπο σίτισης όπως λέει, αλλά προς τιμή του ήταν και ένας από τους ελάχιστους μαζί με τον κύριο Ζαχαρίου που είπαν ότι η ποιότητα του φαγητού ήταν άριστη. Όσο για τον κύριο Τσάντανη, ενώ έφαγε 3 φορές στο ξενοδοχείο Ζευς, εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει και χωρίς να πει έστω κάτι.

Τέταρτον: Δεν  είδα τον κύριο Βαμβακούση να αναφερθεί στην ποιότητα του φαγητού, που τρεις μέρες έτρωγε από την επιχείρησή μου με ασφάλεια και δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα σε κανέναν από τα 500 και πλέον άτομα των αποστολών. Είχε βέβαια το σκοπό του. Επίσης για όλα τα επιπλέον που προσφέραμε - σιγή ιχθύος. Για τους 540 ατομικούς χυμούς που δεν αναφέρονταν στα μενού, που  προσέφερα, λέξη. Για τα ατομικά γλυκά και παγωτά καθημερινά που προσέφερα και έχουν μεγάλο κόστος, ενώ το μενού έγραφε ζελέ ή φρούτα τα οποία κοστίζουν πολύ λιγότερο, λέξη. Για τα σουβλάκια 120 γρ. και την τυρόπιτα που προσέθεσα επιπλέον στην τελετή λήξης ενώ έγραφε μόνο πίτσα, λέξη.

Μήπως θυμάστε κύριοι  το 2010 τι τους προσφέρατε στην τελετή λήξης στη Σύρο; 1 σαντουιτσάκι και 1 χυμουδάκι. Έχουμε κι εμείς παιδιά κύριε Βαμβακούση που παίζανε μπάλα και συμμετείχαν σε τουρνουά και γνωρίζουμε τι γίνεται, αλλά δεν μιλούσαμε. Το "ευ αγωνίζεσθε" τελικά ήταν για τους αρχαίους και λιγοστούς σήμερα. Μην το επικαλείται  λοιπόν ο κύριος Βαμβακούσης και να το αλλάξει   με το "ευ εμπορεύεσθε" που ταιριάζει τέλεια στις πράξεις του. Πίστευα ότι ο αθλητισμός (ποδόσφαιρο) τουλάχιστον στις παιδικές ομάδες θα ήταν αλλιώς, αλλά τελικά δεν διαφέρει από την λυσσωδία του επαγγελματικού. Μην τον ευαγγελίζεσθε κύριε Βαμβακούση  τουλάχιστον.  

Δημήτρης Παπαδόπουλος 

 

Όλα τα νέα για το Πανκυκλαδικό

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares