Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 03:07

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου HermesCup στη Σύρο.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου HermesCup, που διοργάνωσε η σχολή ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως και τη Μ. Δευτέρα 30 Απριλίου.
 
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος ακαδημίες από την Χερσόνησο της Κρήτης, τη Πάτμο, την Αθήνα, την Μύκονο, και όλες οι ακαδημίες της Σύρου. Αναλυτικά συμμετείχαν οι ακαδημίες Δ. Χερσονήσου, Α.Σ. Ξάνθος, Α.Ο. Μυκόνου, F.D.F. Arsenal, Σχολή ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου, που ήταν και η διοργανώτρια, ο AJAX Σύρου, η ακαδημία ΝΕΟΣ Α.Ο. Σύρου, η Α.Π. Σύρος 2002 και η ακαδημία Vissas Club 5x5.
 
Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Τη κατηγορία Bambini , παιδιά γεννημένα το 2006/7, τη κατηγορία Mini, παιδιά γεννημένα το 2005/6, τη κατηγορία Pro-Junior παιδιά γεννημένα το 2003/4, τη κατηγορία Junior παιδιά γεννημένα το 2002 και τη κατηγορία Προπαίδων για παιδιά γεννημένα το 2000/1.
 
Στο αγωνιστικό μέρος, οι νικητές ήταν: 
- στην κατηγορία Προπαίδες 2000/1 η Α.Π. Σύρος 2002
- στην κατηγορία JUNIOR 2002 η ακαδημία Δ. Χεροσνήσου
- στην κατηγορία Pro-JUNIOR 2003/4 η ακαδημία Π.Α.Ο. Σύρου
- στην κατηγορία Mini 2005/6 η ακαδημία ΝΕΟΣ Α.Ο. Σύρου
- και στην κατηγορία Bambini 2006/7 η ακαδημία F.D.F ARSENAL
 
Έλαβαν μέρος 31 ομάδες με 400 αθλητές και έγιναν συνολικά 69 αγώνες μέσα σε τρεις μέρες, σε τρία διαφορετικά γήπεδα της Σύρου, ενώ μπήκαν συνολικά 455 γκολ.
 
Το τουρνουά έληξε με μια λαμπρή τελετή,  με την απονομή των κυπέλλων και βράβευση όλων των μικρών αθλητών που συμμετείχαν, αλλά και πολύ τραγούδι κέφι και χορούς. Τέλος ο υπεύθυνος της Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες έδωσε ραντεβού για του χρόνου. 
 
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο https://www.facebook.com/HermesCup 
 
Μετά το τέλος του τουρνουά η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
 
«Πριν από εννέα ακριβώς μήνες, γεννήθηκε η ιδέα της πραγματοποίησης αυτού του τουρνουά. Από τη πρώτη στιγμή ο στόχος και ο σκοπός του, ήταν ακριβώς αυτό που αναφέραμε και στην προκήρυξη, δηλαδή η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι), η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.
 
Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο στόχος και ο σκοπός που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε στο ακέραιο.
 
Ένας στόχος τόσο απλός και κοινότυπος, αλλά παράλληλα και τόσο δύσκολο να πιαστεί, αν δεν είχατε συμβάλει όλοι οι εσείς σε αυτό. 
 
Το πάθος και η εμμονή αυτών που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα, η από τη πρώτη στιγμή στήριξη  όλων των ακαδημιών της Σύρου, η συμμετοχή των ακαδημιών που ταξίδεψαν για να βρεθούν και να αγωνιστούν στο τουρνουά μας,  οι χορηγοί μας, που βοήθησαν στο να υλοποιηθεί, αλλά και τέλος η μεγάλη δύναμη του τουρνουά, τα παιδιά με τα λαχανί μπλουζάκια, οι πολύτιμοι εθελοντές μας, ήταν τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας του HermesCup.
 
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας, και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου
 
Σ.Π. Παναθηναϊκού Σύρου»
Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares