Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 09:36

2η συνάντηση στον ΑΟ Σερίφου για τις ακαδημίες του.

Για μια δεύτερη συνάντηση με τους γονείς και τα παιδιά τους προσδιορίζονται οι ιθύνοντες του Α.Ο. Σερίφου.

SERIFOS XORHGOI-SERIFOYΗ πρώτη συνάντηση που είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν αρκετοί γονείς στέφτηκε με επιτυχία όμως δεν έχουν ακόμα φτάσει στο τελικό στάδιο έως ότου οι διοικούντες του σερφιώτικου σωματείου να κηρύξουν επίσημα την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών τους. Η δεύτερη συνάντηση αναμένετε να είναι και η οριστική που θα δώσει το βήμα σε ΟΛΟΥΣ! τους νέους να μυηθούν πρώτα απ όλα στον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη και εν συνεχεία το ποδόσφαιρο.

Η προσπάθεια που καταβάλουν τους τελευταίους μήνες όλοι αυτοί οι άνθρωποι στον Α.Ο.Σ. θα πρέπει να βρουν υποστηρικτές και όλο το νησί να σταθεί δίπλα τους όπως και όσο μπορεί ο καθένας.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Α.Ο. Σερίφου έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη τον Κυκλάδων το πανέμορφο αυτό μικρό κυκλαδονήσι.

Η διοίκηση εξέδωσε πριν λίγο μια ανακοίνωση προς ενημέρωση των γονιών σχετικά με την υπ ίδρυση ακαδημία του.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Α.Ο.Σ.:

«Προς 2η συνάντηση βαδίζει το Δ.Σ του Α.Ο. Σερίφου με τους γονείς των παιδιών για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγράφων όσο αναφορά την δημιουργία ακαδημίας μετά την 1η επιτυχημένη συνάντηση που είχαν στις 16/02/13 δείχνοντας το ενδιαφέρον τους απέναντι στα ίδια τους τα παιδιά αλλά και στον Α.Ο.Σ για την ευκαιρία που τους δίνει και για την προσπάθεια που κάνει να συνεχίσει το έργο που κάποια παιδιά με πολύ θέληση και μεράκι ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό!.

Φέρτε λοιπόν τα παιδιά σας κοντά στην ομάδα, δώστε τους αυτό που αξίζουν ακόμα και εσείς που ίσως σας έχουν κάνει ''κάποιοι'' πλύση εγκεφάλου επειδή νιώθουν πλέον ανασφαλείς και το μόνο όπλο τους είναι αυτό για να παίρνουν τα παιδιά από το γήπεδο και τον Α.Ο.Σ και να τα πηγαίνουν στην ''αλάνα'' για επίδειξη και για προσωπικό συμφέρον!!!

Δώστε τους λοιπόν το κάτι παραπάνω και μην τα έχετε να ζουν με ψευδαισθήσεις, τώρα είναι ευκαιρία, εκμεταλλευτείτε την, όχι για σας, αλλά για τα παιδιά σας!!!!

Θα σας ενημερώσουμε για την μέρα-ώρα-μέρος συνάντησης διεξαγωγής αυτής της συνάντησης το συντομότερο!!!»

Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares