Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 00:28

Συνάντηση Στεφανάκη με τους Κωνσταντίνο Κουκά και Αλέξανδρο Κουκά στο γήπεδο της Μυκόνου

Το ρητό που λέει: «το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας» επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά.

STEFANAKIS KOUKADES 2

Συγκεκριμένα στη Μύκονο, στο πλαίσιο του final-4 της Κ16 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εντός αγωνιστικού χώρου του αντιδήμαρχου του Δήμου Θήρας, κ. Γιώργου Στεφανάκη με  τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κουκά.

STEFANAKIS KOUKADES 3

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκας, γνωστός για την προσφορά του στον αθλητισμό, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς, πρόεδρος και σοβαρός παράγοντας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ο βετεράνος αθλητής και αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Θήρας, Γιώργος Στεφανάκης, έχουν πολλά κοινά εκτός της καλοκαιρινής σεζόν, καθώς εκπροσωπούν τις δύο ναυαρχίδες του Ελληνικού τουρισμού. 

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι τρεις άνδρες είχαν μία εγκάρδια κουβέντα, ενώ ο κ. Στεφανάκης έκανε την ακόλουθη σχετική ανάρτηση:

Ο αθλητισμός δεν φέρνει σε επαφή μόνο τους αθλητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους, αλλά και εμάς τους αιρετούς του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουμε χρέος να στηρίζουμε τις δράσεις τις νεολαίας των νησιών μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στο νησί της Μυκόνου είχα την τιμή να συναντηθώ και να συνομιλήσω σε πολύ καλό κλίμα με τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου.

Μύκονος και Σαντορίνη δεν αποτελούν μόνο τις ναυαρχίδες του Ελληνικού Τουρισμού. Είναι δύο νησιά με πολυποίκιλη δράση σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. 

Θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κουκά για την στήριξη τους στον Αθλητισμό του νησιού τους. Να τους συγχαρώ επίσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία Κ16 και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας.

Ελπίζω, να έχουμε τη χαρά και την τιμή να τους φιλοξενήσουμε σύντομα και στο νησί μας τη Σαντορίνη.

Γιώργος Στεφανάκης (Αντιδήμαρχος Δήμου Θήρας)

 

 

Ο αθλητισμός δεν φέρνει σε επαφή μόνο τους αθλητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους, αλλά και εμάς τους αιρετούς του...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Stefanakis στις Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares