Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 19:52

Αλέξανδρος Κουκάς: Δίνουμε βαρύτητα στις μικρές ηλικίες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο final-4

Στην τελική ευθεία για τo Final-4 της κατηγορίας Κ16 με τη Μύκονο να έχει διπλή... συμμετοχή! Τόσο με την ομάδα της ΑΕΜ που θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή της εξαιρετική παρουσία, όσο και από πλευράς διοργάνωσης καθώς οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδα της Μυκόνου.

Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει στις 18.00 την Παρασκευή 2 Ιουνίου στον Κόρφο μεταξύ Α.Ο. Πάρου και Α.Ε. Μυκόνου και ο δεύτερος στις 21.00 την ίδια ημέρα στην Άνω Μερά ανάμεσα σε Πανθηραϊκό και Κανονιέρηδες Σύρου. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας στον νομό μας θα αναμετρηθούν σε δυο πολύ δυνατά παιχνίδια.

Οι παίκτες του Γιάννη Καρατζά είναι άρτια προετοιμασμένοι και θέλουν να πάρουν αρχικά το εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο στις 18.00 στον Κόρφο. Στόχος φυσικά δεν είναι μόνο η συμμετοχή στον τελικό αλλά και η κατάκτηση της κορυφής ώστε να προστεθεί έτσι άλλη μια επιτυχία στη φετινή πολύ καλή σεζόν για τον σύλλογό της Μυκόνου.

Στον τομέα της διοργάνωσης οι ιθύνοντες της ΑΕ Μυκόνου με πρωτεργάτη φυσικά τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά έχουν κάνει ό,τι καλύτερο για την επιτυχία της τελικής φάσης. «Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια, να τα ευχαριστηθούν τα παιδιά που θα αγωνιστούν αλλά και όσοι βρεθούν στο γήπεδο. Εμείς ως Α.Ε. Μυκόνου έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε μια όντως δύσκολη εποχή, λόγω του τουρισμού που υπάρχει, προκειμένου τόσο οι αθλητές που θα έρθουν αλλά και οι συνοδοί τους να περάσουν υπέροχα στη Μύκονο. Το σωματείο μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα που έχουνε αναλάβει μια τόσο σημαντική διοργάνωση για τον Νομό μας» ήταν τα λόγια του ισχυρού άντρα της Α.Ε. Μυκόνου ενόψει του Final-4 που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή και Σάββατο στη Μύκονο!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares