Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 23:18

Με πρωτοβουλία Στεφανάκη, ο Δήμος Θήρας στηρίζει εμπράκτως τον Πανθηραϊκό στα Final-4

Η πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Γιώργου Στεφανάκη για χρηματοδότηση του Πανθηραϊκου με 12.000€ από τον Δήμο Θήρας έδωσε «ανάσα» στον σύλλογο της Σαντορίνης που έχει προκριθεί και στα τρία (Κ12, Κ14, Κ16) final-4 των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Ο ίδιος έχει φορέσει επί σειρά ετών τη φανέλα του Πανθηραϊκού και ως βετεράνος αθλητής γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες. Η κίνηση του που εγκρίθηκε από τον Δήμο Θήρας, δίνει το παράδειγμα στο πως όλοι οι δήμοι των Κυκλάδων θα πρέπει να στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των αναπτυξιακών τμημάτων των συλλόγων, καθώς η στήριξη τους έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και για την τοπική κοινωνία.

Με ανακοίνωση του, ο Γιώργος Στεφανάκης συγχαίρει τους πρωταθλητές της Κ12 και δηλώνει την αμέριστη στήριξη του στα σωματεία της Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση:

Περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον μας χάρισαν τα παιδιά της Κ12 του Πανθηραϊκού με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Όλοι εμείς που ακολουθήσαμε την αποστολή στο νησί της Άνδρου, αλλά και οι Σαντορινιοί που παρακολούθησαν τους αγώνες τηλεοπτικά διαπιστώσαμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Πανθηραϊκού, καθώς είναι η μοναδική στις Κυκλάδες που έχει κερδίσει την πρόκριση της σε όλα τα final-4 της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές τους, αλλά και στην διοίκηση του συλλόγου που πασχίζει καθημερινά για την σωστή εκπαίδευση των αθλητών.
Για ακόμα μία φορά, ο αθλητισμός του νησιού μας γίνεται ο καλύτερος πρεσβευτής μας και οι νεολαία μας ο αγγελιοφόρος της επιτυχίας και της ελπίδας για το μέλλον.
Εκτός από υπερήφανος γι αυτά τα παιδιά, νιώθω και δικαιωμένος για την ανάληψη της πρωτοβουλίας μου για την επιχορήγηση των τμημάτων του Πανθηραϊκού από τον Δήμο Θήρας, προκειμένου να καλυφθούν τα τεράστια έξοδα μετακίνησης που είναι σχεδόν αδύνατον να καλυφθούν από ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Ως βετεράνος ερασιτέχνης αθλητής, έχω βαθιά γνώση για τις ανάγκες των συλλόγων και των αθλητών τους. Γι αυτούς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, και να διεκδικώ, προκειμένου όλα τα σωματεία και οι αθλητές της Σαντορίνης να έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπούν αξιοπρεπώς το νησί μας.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας...
Με την ευχή να πανηγυρίσουμε και άλλες επιτυχίες και αθλητικούς χαιρετισμούς ο Γιώργος Στεφανάκης (Αντιδήμαρχος Δήμου Θήρας).

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares