Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 00:42

Μαγική ατμόσφαιρα με νικητή τον Πανθηραϊκό στον ημιτελικό της Κ12

Ο Πανθηραϊκός θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ του αυριανού τελικού του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων, αφού μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, επικράτησε του «οικοδεσπότη» Ανδριακού με 3-1.

Μπροστά σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο της Άνδρου, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και δικαιολόγησαν πλήρως το λόγο για τον οποίο βρέθηκαν στο final-4 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πανθηραϊκού μπήκε πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να επιβάλει το δικό της παιχνίδι, τη στιγμή που Ανδριακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον ταχύτατο Μήλα με αντεπιθέσεις στον κενό χώρο. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα ο Πανθηραϊκός πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν έπειτα από όμορφο συνδυασμό ο Φουστέρης πάσαρε στον Στεφανάκη που με έξοχο σουτ πέτυχε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 38’ η ομάδα του Βαγγέλη Τσοβάρα πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Μετά από εκδήλωση αντεπίθεσης ο Φουστέρης μπήκε ταχύτητα στην περιοχή του Ανδριακού και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 47’ ο Βαμβακούσης με ωραία ενέργεια και υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 3-0, εδραιώνοντας έτσι το προβάδισμα του Πανθηραϊκού. Η ομάδα της Άνδρου πέτυχε με τη σειρά της το γκολ που έψαχνε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τον Μήλα να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε ξέφρενα από τους φίλους του Ανδριακού.

Έτσι, το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης να προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης, με τα παιδιά ωστόσο και των δυο ομάδων να αποχωρούν αγκαλιασμένα από τον αγωνιστικό χώρο, χαρίζοντας μας πολύ όμορφες εικόνες.

Αύριο στις 17:00, ο Ανδριακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Νάξου στον Μικρό Τελικό, ενώ στις 19:00 ο Πανθηραϊκός θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Αίαντα Σύρου.

ANDRIAKOS PANTHIRAIKOS DIAITHTES

Διαιτητές: Ρούσσος Ι. και Ρούσσου Ι. | Τρίτος διαιτητής: Ψαριανός

Πανθηραϊκός (Βαγγέλης Τσοβάρας): Μαράσογλου, Σιμόνι, Νταούτι, Λιγνός, Ντίνε, Διονυσόπουλος, Στεφανάκης, Φουστέρης και Βαμβακούσης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ρούσσος, Μπούζι, Χοτζάι, Κοτσάκι, Δακουτρός, Κοσμίδης Π., Κοσμίδης Μ.

PANTHIRAIKOS K12

Ανδριακός (Δήμος Μαγουλάς): Μεσογίτης, Σολάκου, Καραμπεσίνης, Κασιδώνης, Μερντάνι, Περίκου, Νικόπουλος, Μήλας, Γκιόκα.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσορτανίδης, Μπακέλας, Λιοκαρης, Ζερβός, Κάγιο, Κοκκινάκης, Μούτσι, Ψαρρός, Κοπελάκης, Καλιβρούσης.

ANDRIAKOS K12

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares