Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 21:32

Στον τελικό του Final 4 της Κ12 ο Αίαντας Σύρου

Στον πρώτο ημιτελικό για το Final – 4 της Κ-12 της ΕΠΣ Κυκλάδων που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου, που βρίσκεται στη Χώρα του νησιού, ο Αίαντας Σύρου νίκησε με 0-1 τον Πας Νάξου, παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο αυριανό τελικό. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και αμφίρροπο, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων διψασμένους για ποδόσφαιρο, να το διασκεδάζουν, και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω κάτω με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες. Στο 2ο  μόλις λεπτό ο Κοκολιός για την ομάδα του Πας Νάξου σούταρε, ο τερματοφύλακας όμως του Αίαντα Σύρου, ο Αζιζάι, μπλόκαρε εντυπωσιακά την μπάλα. Στο 18ο  λεπτό ήταν η σειρά του Άγιαξ Σύρου να επιτεθεί. Σε σουτ του Αμπουσέρι, ο τερματοφύλακας του Πας Νάξου Ρετζέπι, αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο επόμενο λεπτό 19ο, σε σουτ του Καλμπουράκη, ξανά για την ομάδα του Αίαντα Σύρου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 21ο λεπτό ο Σουσούνης σέντραρε απ’ τα δεξιά για τον Πας Νάξου και η κεφαλιά του Κοκολιού έγλειψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αζιζάι.  Στο  24ο λεπτό ο Αμπουσέρι για τον Άγιαξ πλάσαρε απ΄ το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ρετζέπι απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια. Στο 28ο λεπτό σε μια αντεπίθεση για την ομάδα του Άγιαξ, ο Καλμπουράκης πλάσαρε εύστοχα τον Ρετζέπι, γράφοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

   Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πας Νάξου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 40ο λεπτό ο Βαλέττας έχασε διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Πας Νάξου. Στο 43ο λεπτό σε απευθείας φάουλ του Μαύρου για την ομάδα του Άγιαξ, η μπάλα πέρασε μόλις αόυτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσαρά. Στο 47ο λεπτό για την ομάδα του Άγιαξ και πάλι, ο Κατσαράς εξουδετερώνει σουτ του Δημητράτου. Ο Μεχάλα για την ομάδα του Πας Νάξου χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς στο 48ο λεπτό. Στο 52ο λεπτό ο Φρατζέσκος για τον Πας σημαδεύει το δεξί παραθυράκι της εστίας του Αζιζάι, αυτός όμως διώχνει την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 57ο λεπτό ο Κατσαράς για τον Πας Νάξου, αποκρούει εντυπωσιακά σουτ του Γιφτάκη. 

   Το παιχνίδι διεξήχθη σε φιλικότατο κλίμα και η φιλοξενία που οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Σταδίου της Άνδρου επιφύλαξαν και στις δύο φιλοξενούμενες ομάδες, ήταν παροιμιώδης. Οι εξέδρες γέμισαν από γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών αθλητών, οι οποίοι δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.  Ο στόχος των αναπτυξιακών τμημάτων και των δύο ομάδων, ο οποίος εκτός από την ανάπτυξη του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών και ο αθλητισμός σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας, επετεύχθη αναμφισβήτητα. 

 

Διαιτητές : Ρούσσου Ι., Ρούσσος Ι., Χουλιαράς Π. 

 AJAX AS NAXOU K12

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Ρετζέπι, Τουμπακάρης, Ρέσκα, Κρητικός, Μεχάλα, Βαλέττας, Σουσούνης Μ., Σουσούνης Π., Κοκολιός / Μαϊτός, Παπαδόπουλος, Μάκα, Μεχάλα, Κουτελιέρης, Κατσάρας, Φρατζέσκος 

PAS NAXOU K12 

Αίας Σύρου (Ρηγούτσος): Αζιζάι, Ζαράνης, Κοντός, Μαύρος, Καλμπουράκης, Γιφτάκης, Ντάσιος, Αμπουσέρι, Δημητράτος /  Βαρθαλίτης, Λάμπρου, Νομικός, Νούσιας, Πετσόπουλος, Μπάκι, Μπαρμπάρη

AJAX K12

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares