Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 17:11

Σφράγισε το εισιτήριο για το final-4 η ομάδα Κ16 του Πανθηραϊκού

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/4/23 στο γήπεδο της Παροικίας στην Πάρο, ο Πανθηραϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Νάξου με 3-2, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα από τη Σαντορίνη εξασφάλισε την πρόκριση της στο Final-4 της διοργάνωσης, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος.

Ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 9ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαμπέλη, ο Καβαλλάρης με κεφάλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα και έπειτα από εξοχή ενέργεια και κάθετη πάσα του Σέχου, ο Ζαμπέλης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.

Η ομάδα της Νάξου μείωσε σε 2-1 στο 17’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντέμου, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου πάλι ο Ντέμος με κοντινή προσπάθεια πέτυχε το 2-2 και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες με την ομάδα μας να βρίσκει το γκολ της νίκης στο 65’. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ, ο Μπούζι δοκίμασε ένα σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης το οποίο βρήκε τον Πανθηραϊκό να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τους κ.κ. Κουζούμη και Μαλολλάρι.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός(Κρεμμύδας Δ.): Παπαϊωάννου, Φύτρος (74’ Κουλουριώτης), Καραγιάννης, Μουχάντρι, Τσάνο, Σέχου(80’ Λιγνός), Καβαλλάρης, Χαϊνταράι(82’ Μαλούσι), Μέμα, Κόκα(41’ Μπούζι), Ζαμπέλης(80’ Καρτίμπελης).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μαρτίδης, Σκοπελίτης και Murjikneli.

ΠΑΣ Νάξου(Μαράκης Π.): Ξενάκης, Μαυρίδης, Φακίνος, Μαθιάσος, Hoxha, Blloshmi, Μαράκης, Ντέμος(51’ Πιέτρι), Βαλλέτας, Μανθόπουλος, Λέκκας(74’ Ρότσι).
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Roci, Κύλης και Βουτσίνος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares