Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 01:08

Κ14: Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 12 γκολ στη Σύρο - Ο Αίαντας πήρε τη νίκη κόντρα στο Νέο ΑΟ Σύρου [vid]

Σε ένα συναρπαστικό ματς με 12 γκολ που διεξήχθη στην Ερμούπολη, ο Αίαντας Σύρου επικράτησε με 7-5 του Νέου ΑΟ Σύρου για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14.

Ο Χαραράς έδωσε το προβάδισμα στον Νέο ΑΟ Σύρου, αλλά ο Αίαντας έκανε γρήγορα την ανατροπή και έφτασε να προηγείται με 4-1 χάρη σε δύο τέρματα του Καλλίγερου, ένα του Μαύρου και ένα του Καπέλλα.

Ο Νέος ΑΟΣ μείωσε σε 4-2 με τον Ζαχαρίου, με τον Καπέλα να κάνει το 5-2. Ο Νέος ΑΟΣ δεν παράτησε το ματς και κατάφερε να φέρει τη διαφορά στο ένα γκολ, μειώνοντας σε 5-4 με τους Καραπάνο και Ζαχαρίου.

Ο Καπέλας σκόραρε ξανά για το 6-4, αλλά ο Νέος ΑΟΣ απάντησε ξανά και μείωσε σε 6-5 με τον Ζαχαρίου και είχε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το ανεπανάληπτο 6-6 αλλά ο Πρέκας σημάδεψε το δοκάρι του Λομπράνου, ενώ στη συνέχεια ο Καλίγερο διαμόρφωσε το τελικό 7-5 σε ένα ματς διαφήμιση για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. 

Νέος Α.Ο. Σύρου (Ζαχαρίου): Καπέλλας (36’ Τάνταλος), Αρακάς, Πρίντεζης (41’ Μανθόπουλος), Κ. Χαραράς, Χατζαντώνης, Διατσίδης Κ., Πρέκας, Καραπάνος, Διατσίδης Γ. (52’ Αρακάς), Ζαχαρίου, Λ. Χαραράς.

Αίαντας Σύρου (Ρηγούτσος – Ρούσσος): Λομπράνος (72’ Βακόνδιος), Βλάχος, Μαραγκός (48’ Αμπουσερία), Α. Μαύρος, Γ. Μαύρος, Δρόσος, Τσιτσιούμης Ρουσσουνέλος, Καλίγερος, Καπέλλας (63’ Παπαδημάτος), Καλμπουράκης (72’ Ρούσσος).

Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα από το syros-sports.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares