Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 11:31

Κ14: Νίκη του Πανθηραϊκού κόντρα στον Πανναξιακό

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κ14 ο Πανθηραϊκός, που έπειτα από ένα πολύ ωραίο ματς που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (11/2) στο γήπεδο των Φηρών επικράτησε του Πανναξιακού στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

Τα γκολ για την ομάδα της Σαντορίνης πέτυχαν οι Μέσι Μ., Παραπούρας, Παζάλος, Μουχάντρι Α., Κουλουριώτης, Δαρζέντας, Φέγγης, Καρτίμπελης, Μπόκας και Μέσι Λ., ενώ για την ομάδα του Πανναξιακού σκόραρε ο Γκίργκης.

Με αυτή τη νίκη ο Πανθηραϊκός συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 18 βαθμούς, με τον ΠΑΣ Νάξου να ακολουθεί με 15.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Ρούσσος.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός(Β. Τσοβάρας): Παπαδόπετρος, Κουλουριώτης, Μουχάντρι Α., Μουχάντρι Κ., Αντιλάι, Φέγγη Α., Καρτίμπελης, Παζάλος, Μέσι Μ., Ανυφαντής, Παραπούρας

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ρούσσος, Τοζάι, Μαρούδης, Μπόκας, Φέγγης, Δαρζέντας, Μέσι Λ., Αξαόπουλος ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Μέτα.

Πανναξιακός(Σέργης Ε.): Μανδηλαράς, Ζεύλης, Μαργαρίτης, Λαγογιάννης, Τσανκόπα, Αλλιού, Ισμαιλάι, Κωστόπουλος, Γκίργκης, Γεωργούλης, Καψογιώργος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Νίκας, Ζυκάι, Ράμα, Σουσούνης και Βενιέρης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares