Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 12:50

Κ14: Νικητής το ποδόσφαιρο στο Αίαντας Σύρου - Ελλάς Σύρου [vid]

Αίαντας Σύρου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε της Ελλάς Σύρου με 6-1, για το πρωτάθλημα της Κ14 και τον πρώτο όμιλο. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν στα πρώτα τέσσερα λεπτά και να προηγηθούν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Καλμπουράκη και Καπέλλα. Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά ο Αίαντας ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, καθώς ο Καπέλλας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 3-0.

Οι δύο προπονητές από την πλευρά τους θέλοντας να κρατήσουν χαμηλά το σκορ ξεκίνησαν νωρίς – νωρίς τις αλλαγές, δίνοντας ταυτόχρονα χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά μέχρι τώρα. Παρόλα οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν στη νίκη με 6-1. Από την πλευρά της η Ελλάς Σύρου έδειξε μία καλή εικόνα με τον Αντώνη Ντόγο να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως το κλίμα μεταξύ των δύο ακαδημιών ήταν πάρα πολύ καλό, μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα ο Ευάγγελος Λεονταρίτης και ο κ. Σκλαβούνος έδωσαν τα χέρια ευχόμενοι αμφότεροι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Μία εικόνα που μόνο καλό κάνει στο ποδόσφαιρο της Σύρου, αφού όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουν για την ανάπτυξή του.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

3’ με γκολ ξεκίνησε το παιχνίδι καθώς ο Καλμπουράκης έπειτα την έξοχη πάσα – ασίστ του Α. Μαύρου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχή, με σουτ νίκησε τον Παππά κάνοντας το 1-0 για τον Αίαντα Σύρου.

4’ ο Α. Μαύρος και πάλι μπήκε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, βρήκε τον Καπέλλα και ο δεύτερος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παππά για το 2-0.

6’ ο γκολκίπερ της Ελλάς Σύρου με ωραία επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του στο σουτ του Καπέλλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

8’ ο Δρόσος με πλασέ έπειτα τη σέντρα τη Καπέλλα το 3-0.

14’ ο Καλπουράκης στάθηκε άτυχος σε προσπάθεια που είχε εντός της μεγάλης περιοχής καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παππά.

20’ ο Καπέλλας μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής έπειτα την πάσα του Καλμπουράκης και με πλασέ νίκησε τον Παππά κάνοντας το 4-0.

23’ ο Αμπουσερί Γιόσεφ σημείωσε το πιο ωραίο γκολ της ημέρας καθώς με δυνατό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της αριστερής γωνίας του Παππά και τους τυπικά γηπεδούχους στο 5-0.

25’ άουτ πέρασε το σουτ του Καπέλλα.

36’ ο Ντάσιος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και με πλασέ έκανε το 6-0.

41’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν γρήγορα ένα φάουλ που κέρδισαν στην μεσαία γραμμή, ο Πετρουτσάτος μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Βακόνδιο που αν και έπεσε δεν κατάφερε να αποκρούσει, 6-1.

46’ άουτ πέρασε το σουτ του Α. Μαύρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

48’ τεράστια ευκαιρία με το τετ α τετ του Ντάσιου στην πάσα του Καλμπουράκη, ο Παππάς με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.

56’ ο γκολκίπερ της Ελλάς Σύρου σε μία ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Α. Μαύρου.

68’ ο Αμπουσερί έπειτα από ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή όμως ο Παππάς έπεσε και μάζεψε τη μπάλα.

eikona Viber 2023 02 05 09 07 33 841

Αίαντας Σύρου – Ελλάς Σύρου 6-1

Αίαντας Σύρου (Ρηγούτσος – Ρούσσος): Λομπράνος (35’ Βακόνδιος), Ζαράνης, Χαλαβαζης (18’ Γυφτάκης), Μαραγκός, Δ. Μαύρος, Δρόσος (25’ Παπαδημάτος), Α. Μαύρος, Καπέλλας (25’ Ο. Ρούσσος), Αμπουσερί, Καλμπουράκης, Ντάσιος.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Τσιτσιούμης, Καλίγερος, Ρουσσουνέλος.

Ελλάς Σύρου (Α. Ντόγος): Παππάς, Μπουντούρης (43’ Γρηγοράκος), Πετρουτσάτος, Κουτσοφιός, Νομικός (43’ Καρδακούσης), Θωμόπουλος, Ρίτσος (43’ Σάγιας), Αρβανίτης (54’ Κωνσταντινίδης), Λούπας (54’ Βεργίνης), Σ. Ρούσσος, Γ. Ρούσσος.

Στον πάγκο επίσης ήταν: Μαραγκός

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares