Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 00:58

Δεν υπογράφει υπέρ της συμμετοχής των κοριτσιών ο Αίαντας, στην πειθαρχική ο αγώνας με τον Νέο ΑΟΣ

Δυσφορία επικρατεί στις ποδοσφαιρικές Κυκλάδες με την υπόθεση της ένστασης του Αίαντα Σύρου σε βάρος του Νέου ΑΟ Σύρου για τον αγώνα Κ12 μεταξύ των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα (1-0) του ο Αίαντας Σύρου κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή αθλήτριας, βάζοντας στην άκρη τη συμφωνία κυρίων που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια για τα κορίτσια προκειμένου να έχουν την ευκαιρία παράλληλα να αγωνίζονται σε πρωταθλήματα Γυναικών.

Ακολούθησε η συνάντηση των ομάδων προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα, όπου δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το θέμα της ορθής χρησιμοποίησης ή όχι της αθλήτριας που αγωνίζεται με την ομάδα του ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ στην Κατηγορία Κ-12   «AEGEAN ISLANDS” και στην Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Αποφασίστηκε τα σωματεία του συγκεκριμένου ομίλου, συνυπογράψουν έγγραφο με το οποίο θα δηλώνουν ότι συμφωνούν με τη συμμετοχή αθλητριών που αγωνίζονται και θα αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και ταυτόχρονα σε Πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών Γυναικών.

Τελικά, αν και υπήρξε συμφωνία, Κανονιέρηδες, Νέος ΑΟΣ, Παμμηλιακός, Α.Ο Πάρου που πλαισιώνουν τον όμιλο είπαν ναι στην συμμετοχή των παιδιών σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ τελευταία στιγμή ο Αίαντας Πήρε το λόγο του πίσω ζητώντας μάλιστα ανταλλάγματα για να βάλει την υπογραφή του.

 Η στάση του Αίαντα ξενίζει τον ποδοσφαιρικό κόσμο, καθώς η ορθή στάση της ΕΠΣ Κυκλάδων να δίνει ευκαιρίες και στα κορίτσια να παίζουν ποδόσφαιρο είναι πρώτη φορά που αμφισβητείται από κάποιον. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι την επόμενη σεζόν όλα θα προβλέπονται στις προκηρύξεις.

Πλέον το λόγο έχει η Πειθαρχική επιτροπή που αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη αυτού του αγώνα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares