Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 17:18

Αποσύρεται η ένσταση του Αίαντα και αποκαθίσταται η λογική με υπογραφή όλων των ομάδων του ομίλου

Μία εποικοδομητική συνάντηση έγινε χθες στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων του ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ και ΑΙΑΝΤΑ ΣΥΡΟΥ, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης, κ. Ειρηναίου Φρέρη.

Σκοπός τη συνάντησης δεν ήταν άλλος από την ένσταση του Αίαντα Σύρου για το παιχνίδι Κ12 κόντρα στον Νέο ΑΟ Σύρου. Στη συνάντηση δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το θέμα της ορθής χρησιμοποίησης ή όχι της αθλήτριας που αγωνίζεται με την ομάδα του ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ στην Κατηγορία Κ-12   «AEGEAN ISLANDS” και στην Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Προκειμένου ν’ αποφευχθούν πιθανές άλλες ενστάσεις ή ποινές σε σωματεία, για την χρησιμοποίηση κοριτσιών, όπως η παραπάνω περίπτωση αποφασίστηκε τα σωματεία του συγκεκριμένου ομίλου, συνυπογράψουν έγγραφο με το οποίο θα δηλώνουν ότι συμφωνούν με τη συμμετοχή αθλητριών που αγωνίζονται και θα αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και ταυτόχρονα σε Πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών Γυναικών.

Το θετικό είναι ότι τελικό ικανοποιείται το αυτονόητο και ο πρωταρχικός σκοπός που είναι ν’ αγωνίζονται και κορίτσια που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο στα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares