Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 11:36

Έκοψε την πίτα η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης [vid-pics]

 Μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, σε μία όμορφη εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα της Εστίας Πύργου το Σάββατο 14/1/2023 έκοψε την πίτα της η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Πλήθος κόσμου, γονείς και φυσικά μικροί αθλητές έδωσαν το παρόν, με τους τυχερούς να κερδίζουν φανέλες υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και μπουφάν του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στην Εστία Πύργου η σχολή μας έκοψε την πρώτη πρωτοχρονιάτικη πίτα της ιστορίας της.

Σε μία αίθουσα κατάμεστη από γονείς και παιδιά είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε το έργο, τα πλάνα και το όραμα μας για την ακαδημία μας και τη συνεχή βελτίωση τον μικρών αθλητών.

Χαιρετισμό απευθύναν ο πρόεδρος μας, κ. Μανώλης Νομικός και ο δάσκαλος, πρώην διοικητικό στέλεχος και υποστηρικτής του ΑΟ Πύργου, Ζώρζος Βαγγέλης.

Ο Διευθυντής και επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, κ. Αλέξης Κωνσταντόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, στη συνέχεια έκανε έναν μίνι απολογισμό της μέχρις τώρα πορείας της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης, ενώ είχε και ευχάριστα νέα, καθώς προανήγγειλε ότι μέσα στο 2023 πιθανότατα θα έχουμε την ολοκλήρωση των έργων στο «σπίτι» της ακαδημίας που δεν είναι άλλο από το γήπεδο του Πύργου.

Επίσης, ανακοινώθηκε η προσθήκη του Γιάννη Δαβιλά στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας.

«Προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και να δημιουργήσουμε αυτόνομους ανθρώπους που θα μπορούν να σταθούν στην κοινωνία» είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Εκ μέρους των προπονητών μίλησε ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης τόνισε: «Έχουμε καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και θα καταφέρουμε περισσότερα γιατί είμαστε μία δυνατή ομάδα όλοι μαζί»

Ο Πρόεδρος, Μανώλης Νομικός είπε: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αθλητές μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση».

Τέλος, ακολούθησε το κόψιμο της πίτας για κάθε τμήμα ξεχωριστά, αλλά και για τους γονείς, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση, όπου όσοι τυχεροί κέρδισαν τα φλουριά πήραν δώρα υπογεγραμμένες φανέλες από ποδοσφαιριτές της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπουφάν και διάφορα άλλα δώρα.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν σκουφάκια και σημειωματάρια της σχολής μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της ακαδημίας μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με στόχο τη συνεχή βελτίωση.

Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares