Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 00:49

Νίκη για την Κ16 του ΠΑΣ Νάξου στο ντέρμπι της Νάξου με τον Πανναξιακό

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα Κ16 του ΠΑΣ Νάξου, καθώς επικράτησε με 5-1 στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Πανναξιακό.

Οι παίκτες του Πέτρου Μαράκη είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη απέναντι στον Πανναξιακό που προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς να καταφέρει κάτι.

Το 1-0 έγινε στο 18', έπειτα από κούρσα του Μανθόπουλου, ο οποίος πλάσαρε τον Παρασκευά, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα.

Στο 23' ο Βαλέττας διείσδυσε στην περιοχή με όμορφη ενέργεια, πάσαρε στον Λέκκα, με τον τελευταίο να προσποιείται και να σουτάρει στη δεξιά γωνία του Παρασκευά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου σαρανταπενταλέπτου ο ΠΑΣ Νάξου πέτυχε το 3-0, όταν ο Μαράκης σούταρε έξω από την περιοχή και ο Μαυρίδης βάζοντας το πόδι του άλλαξε πορεία στη μπάλα, αιφνιδιάζοντας τον Παρασκευά.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54' ο Πανναξιακός κατάφερε να μειώσει σε 3-1, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριμιτζά.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 65΄ μετά από βαθύ γέμισμα στην περιοχή, ο Μπλόσμι έβαλε το πόδι του και έστειλε από κοντά τη  μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 73', όπου ο Λέκκας «τρύπησε» με πάσα την άμυνα του Πανναξιακού προς τον Βαλέττα, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί όμορφη ενέργεια και άψογο τελείωμα.

Διαιτητική τριάδα: Δεγαΐτας, Φαν Άακεν, Μαλολλάρι

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Βουτσίνος, Μαυρίδης, Χότζα, Μαθιάσος, Φακίνος, Μαράκης, Μπλόσμι, Μανθόπουλος, Βαλέττας, Λέκκας, Πιέτρι

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κύλης, Ρότσι, Ντέμος και Μαΐτός 

Πανναξιακός (Σέργης): Παρασκευάς, Ρότσι, Τουμπακάρης Α., Μαχμουτάι, Τουμπακάρης Ι., Σουλεϊμάνι, Μαργαρίτης, Χότζα, Κριμιτζάς, Γκορνάτι, Σπυριδάκης.

Αναπληρωματικοί: Φώτης, Ντολέσι, Μνδηλαράς, Ζεύλης, Βαζαίος, Ντούζα, Καπαρέλης

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares