Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 17:14

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου (pics)

Η ομάδα Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου πήρε την 2η συνεχομένη νίκη της, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, αυτή τη φορά απέναντι στον Ανδριακό ΟΦ με σκορ 5-2.

Οι Μυκονιάτες έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς με σωστή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και πίεση στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να πετύχουν τέσσερα γκολ στο διάστημα αυτό.

Το 1-0 έγινε στο 15' με τον Ρουστέμι μετά από εξαιρετική πάσα του Δακτυλίδη. Ο παίκτης που έκανε τη ασίστ χρίστηκε σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα όταν με πλασέ στην κλειστή γωνία του Ζβουρένου έκανε το 2-0. Στο 31' ο Ρουστέμι και πάλι έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Κοτσέλη, ο οποίος στο 36' με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε να κάνει το 5-0 στο 50' με κεφαλιά του Μιχάσι.

Ο Γιάννης Καρατζάς με το σκορ να έχει φτάσει αρκετά υψηλά έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες που είχε στον πάγκο να αγωνιστούν. Ο Ανδριακός από την άλλη πλευρά συνέχισε να αγωνίζεται φιλότιμα και κατάφερε να πετύχει δυο γκολ ως τη λήξη της αναμέτρησης. Αρχικά μείωσε στο 64' με τον Σκανδάλη για να κάνει το 5-2 ακριβώς στο 80' με όμορφο πλασέ του Περίκου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς του κ.κ. Ζαράνη και Δρόσο

Α.Ε. Μυκόνου (Καρατζάς): Αμαρίλντο, Χαλίλι, Ντρέου, Αντριάνο, Κουτρούτσος, Χανιώτης, Ρουστέμι, Μπάλα, Δακτυλίδης, Παχατουρίδης, Κοτσέλη

Αγωνίστηκαν και οι: Τζωρτζής, Κουκάς, Χριστούλης, Κίτσος, Χασκάι, Γιαννόπουλος, Ροδόπουλος

Ανδριακός ΟΦ: Σβουρένος, Καλαδάμης, Αράπι, Ρέγκλης, Σταυράτης, Κέκα, Σκανδάλης, Ρόφτσι, Κόζα, Αράπι, Μωράκης

Αγωνίστηκαν και οι: Περικού, Μπρεζάνι, Δήμα, Βίκα

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares