Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 11:15

Γιορτή του ποδοσφαίρου απο ΠΑΣ Νάξου και ΑΟ Πάρου στο ΔΑΚ Νάξου και στην Παροικιά [pics-vids]

Μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές έζησαν οι μικροί αθλητές, οι γονείς και τα επιτελεία των ομάδων Κ14, Κ12 και Κ10 του ΠΑΣ Νάξου και του ΑΟ Πάρου που διοργάνωσαν ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο με φιλικές αναμετρήσεις και στα δύο νησιά.

Στιγμές όπως αυτή με τον ''μπόμπιρα'' που έτρεξε στην αγκαλιά του προπονητή του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου γέμισαν χαμόγελα τα πρόσωπα όλων μας.

DSC 0950

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

Ένα γεμάτο ποδοσφαιρικά σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για τα παιδιά των ομάδων Κ14, Κ12 και Κ10 του συλλόγου μας που αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΟ Πάρου.

Το Σάββατο η ομάδα Κ14 φιλοξενήθηκε στην Πάρο, ενώ την Κυριακή αποστολή 100 ατόμων (γονείς, αθλητές και διοίκηση) του ΑΟ Πάρου επισκέφθηκε το νησί μας, όπου στο ΔΑΚ Νάξου διεξήχθησαν αγώνες μεταξύ των τμημάτων Κ10 και Κ12.

Είδαμε χαρά στα μάτια των παιδιών, είδαμε γονείς να χαίρονται και αυτοί και να χειροκροτούν τις προσπάθειες τους και επίσης είδαμε ένα κλίμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού μεταξύ των δύο συλλόγων που ανεβάζουν σημαντικά το επίπεδο των αναπτυξιακών τμημάτων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το φιλικό σωματείο του ΑΟ Πάρου για τη φιλοξενία στην Πάρο και το ταξίδι που έκανε στη Νάξο για τους φιλικούς αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχουν σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με συλλόγους όπως ο ΑΟ Πάρου που έχει τη δική του ιστορία στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και πρεσβεύει τις ίδιες με εμάς αξίες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ειδικά τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βαγγέλη Κατσαρά, ο οποίος τηρώντας την κοινή λογική έδωσε την ευκαιρία σε 80 παιδιά και άλλους τόσους γονείς να ευχαριστηθούν και να χαρούν ποδόσφαιρο.

Πλάνα και φωτογραφίες από τις συναντήσεις

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares