Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 22:25

Φιλική νίκη για την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου επί του ΠΑΣ Τήνου

Οι ομάδες Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου και του ΠΑΣ Τήνου έπαιξαν σήμερα (18/09) τον πρώτο τους φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στο συγκεκριμένο ματς οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ξεμουδιάσουν ενώ οι δύο προπονητές, Μάκη Πούλος και Λευτέρης Βελαλόπουλος είδαν τις ομάδες τους, σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Να αναφέρουμε πως στον πάγκο των Γηπεδούχων βρισκόταν ο Τεχνικός Διευθυντής Μάκης Πούλος καθώς οι προπονητής του συγκεκριμένου τμήματος, Γιάννης Καρατζάς καθώς και Δημήτρης Μπαλλής βρίσκονται στη Κέρκυρα όπου και παρακολουθούν τα σεμινάρια για το Δίπλωμα προπονητή UEFA C.

Ο ΠΑΣ Τήνου ευχαρίστησε την ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσονται για το επόμενο ματς στο νησί τους. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το σκορ έληξε 6-1 υπέρ των Μυκονιατών.

Α.Ε. Μυκόνου (Μάκης Πούλος): Σεράνι, Χαλίλι, Ντρέου, Κουτρούτσος, Μιχάσι, Μπάλλας, Βιτσάι, Παχατουρίδης, Κωτσέλης, Δακτυλίδης, Ρουστέμι

Αγωνίστηκαν και οι: Κίτσος, Πολύζος, Μπεσίρι, Χανιώτης, Γιαννόπουλος, Χριστούλης, Καράι, Ροδόπουλος, Ταχίρι, Ντάνκα, Χάσκαι, Γκελάι, Τζώρτζης, Κουσαθανάς, Ματάι, Σκούρτης

ΠΑΣ Τήνου (Λευτέρης Βελαλόπουλος): Βελαλόπουλος, Σουράνης, Βιδάλης, Λούβαρης, Καλαμαράς, Ζάρπας, Γιαννόπουλος, Μισέντος, Δογορίτης, Μισέντος Ν.

Αγωνίστηκαν και οι: Κάτσα, Βελαλόπουλος Στ., Κομεσάριος, Μούτσα

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares