Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 00:42

ΔΑΠΠΟΣ: Θα είμαστε δίπλα στη συνεργασία του ΑΟ Πύργου με τον Ολυμπιακό

Τα συγχαρητήρια του και τη στήριξη του στη νέα συνεργασία του ΑΟ Πύργου με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο ΔΑΠΠΟΣ που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την εκδήλωση της παρουσίασης και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του, κ. Βασίλη Αλαφούζο.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 τη συνέντευξη τύπου για την έναρξη της συνεργασίας του Α.Ο Πύργου με το Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Για τη συνεργασία αυτή βρέθηκαν μάλιστα στη Σαντορίνη ο προπονητής της ομάδας Κ.15 του Ολυμπιακού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Τάσος Πάντος, ο κ. Γιώργος Κοκολάκης που αποτελεί στέλεχος του τμήματος scouting του συλλόγου και ο κ. Χρήστος Σολωμός ως στέλεχος του Δικτύου Σχολών της ομάδας.

Επίσης, το παρών στην παρουσίαση έδωσε και ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε πως «οι θεσμικοί οφείλουν να ανοίγουν δρόμους εκεί που υπάρχουν εμπόδια και να είναι δίπλα στους συλλόγους».

Συγχαίρουμε τον Α.Ο Πύργου για την προσπάθεια του κι ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία, η οποία μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στον ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενο αθλητισμό της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares