Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 16:24

Το παιχνίδι συνεχίζεται στην Playland | Εγγραφές από τις 16 Αυγούστου

Με 22 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, έχοντας προσφέρει τεράστιο έργο στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η ακαδημία της Pleyland στη Σαντορίνη συνεχίζει την παρουσία της εκπαιδεύοντας μικρούς αθλητές με το πλέον καταρτισμένο προσωπικό.

Με ανακοίνωση της η συνεργαζόμενη με τον Πανθηραϊκό, ακαδημία της playland υπογραμμίζει την φιλοσοφία της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί ότι οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν στις 16 Αυγούστου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Τι κι αν πέρασαν 22 χρόνια από την ημέρα που άνοιξε τις πύλες της;

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου Playland, πιστή στο ραντεβού της για μια ακόμη χρονιά, είναι έτοιμη να υποδεχθεί και πάλι τους μικρούς της φίλους.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, μας δημιουργεί την υποχρέωση να συνεχίσουμε το έργο μας με το ίδιο μεράκι, τον ίδιο ζήλο και την ίδια μεθοδικότητα. Ο στόχος μας παραμένει πάντοτε ο ίδιος.

Μέσα από τον αθλητισμό, τα παιδιά να καλλιεργούνται σωματικά και πνευματικά, να πλάθουν το χαρακτήρα τους υιοθετώντας τις αξίες της ομαδικότητας και του "ευ αγωνίζεσθε" και μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης να αναπτύσσουν ακόμα περισσότερο τις αθλητικές τους ικανότητες.

Για το λόγο αυτό, επενδύουμε διαρκώς και διαμορφώνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου μας, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα, ενώ παράλληλα τα παιδιά μας διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου από έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές - παιδαγωγούς.

Έτσι, τα μέλη της ακαδημίας μας αποκτούν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το ταλέντο τους και γενικότερα να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο μέσα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένα περιβάλλον.

Και αφού τα αποτελέσματα της πολυετούς προσπάθειάς μας συμβαδίζουν με τους στόχους που έχουμε θέσει, είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο που έχουμε ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για την διαχρονική σας εμπιστοσύνη στο έργο μας και σας περιμένουμε στην αθλητική μας παρέα για μια ακόμη χρονιά.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ξεκινούν εγγραφές για το άθλημα του ποδοσφαίρου , με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να έλθουν σε επικοινωνία με το αθλητικό μας κέντρο στα τηλέφωνα: 2286024008 και 6937393841 (Υπεύθυνος: Άκης Ξαγοράρης)

Το παιχνίδι συνεχίζεται στο Αθλητικό Κέντρο Playland!!

AFISA PLAYLAND

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares