Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 22:19

Το ευχαριστώ του Πανθηραϊκού για το final-4 της Κ14

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το final-4 της Κ14 που διεξήχθη στη Σύρο εξέδωσε ο Πανθηραϊκός.

Η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Φρέρη Ειρηναίο, για την υποδειγματική φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας που βρέθηκε στη Σύρο στα πλαίσια της διοργάνωσης του Final-4 του φετινού πρωταθλήματος Κ14.

Επίσης εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΕΠΣΚ κ. Κουλουμπή Παναγιώτη που μαζί με τον κ. Φρέρη, ξενάγησαν λίγες ώρες πριν τον τελικό, την αποστολή της ομάδας μας καθώς και αυτή του Α.Ο Πάρου σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας του νόμου μας.

Έτσι, τα παιδιά και των δυο ομάδων, μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων, να γνωρίσουν το εμβληματικό Δημαρχείο της Ερμούπολης, το ιστορικό Θέατρο Απόλλων καθώς και τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Νικολάου και έτσι η επίσκεψης τους στη Σύρο απέκτησε και παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του γηπέδου της Ερμούπολης κ. Φωτεινιά Φραγκίσκο , για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε κάθε φορά που αποστολή της ομάδας μας χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, κατά την τριήμερη παραμονή της στη Σύρο.

Κλείνοντας, και με αφορμή την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομής, ο Πανθηραϊκός συγχαίρει όλα τα σωματεία που παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να πάρουν μέρος στις διοργανώσεις και ιδιαιτέρως στο σωματείο του ΠΑΣ Νάξου για την κατάκτηση των τίτλων Κ18-Κ12 καθώς και στην ομάδα του Α.Ο Πάρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares