Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 20:17

«Άρχοντας» των Κυκλάδων η Κ14 του Πανθηραϊκού

Η Κ14 του Πανθηραϊκού επικράτησε 3-2 του ΑΟ Πάρου στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων της Ερμούπολης και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κυκλάδων για τη φετινή σεζόν.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς που είχε ένταση και αγωνία μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Πανθηραϊκός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η ομάδα της Σαντορίνης πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 13'. Ο Μπούζι έκανε την κούρσα προς την περιοχή του ΑΟ Πάρου, σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Σαρρής έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μουχάντρι βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

Ο Πανθηραϊκός έψαχνε πολύ το γκολ και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 25'. Ο Μπούζι με ωραία προσωπική ενέργεια πέρασε τους αμυντικούς του ΑΟ Πάρου και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σαρρή για το 1-0.

Ο Μπούζι έχασε νέα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία του Σαρρή.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Πανθηραϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, με τον Μπούζι να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής. Κι αφού η ομάδα της Σαντορίνης δεν μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο γκολ, ο ΑΟ Πάρου έφερε το ματς στα ίσα. Στο 50' ο Ζέλα έκανε την μπαλιά από τα δεξιά και ο Παντελαίος από κοντά έκανε το 1-1.

Πάνω που ο ΑΟ Πάρου είχε ανακτήσει το μομέντουμ και πίεζε για την ανατροπή, ο Πανθηραϊκός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 62', με τον Κόκα (ο οποίος πέρασε στο ματς στο 27') από δύσκολη γωνία σκόραρε για το 2-1.

Λίγο αργότερα η ομάδα της Σαντορίνης «κλείδωσε» την κατάκτηση του τίτλου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Κουλουριώτη, ο Νουμανάϊ πήρε από κοντά την κεφαλιά και σημείωσε το 3-1 στο 65'.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Παντελαίος από κοντά στις καθυστερήσεις.

Διαιητής ήταν ο κ. Γιάννης Ρούσσος, με βοηθούς την κα. Ιωάννα Ρούσσου και ο κ. Γουίδος Ρούσσος

Πανθηραϊκός: Παπαϊωάννου, Μουχάντρι Κ. (49' Κουλουριώτης), Μουχάντρι Α. (27' Αντιλάϊ), Νουμανάϊ, Φέγγη, Μέσι (27' Κόκα), Φύτρος, Λιγνός, Καρτίμπελης, Καβαλλάρης, Μπούζι

Αγωνίστηκαν επίσης: Σκοπελίτης, Μαρτίδης, Καβαλλάρης

ΑΟ Πάρου: Σαρρής Α., Γκιόνι, Βαρθακούρης, Γεροχρήστος, Σκιαδάς, Γκέκα, Ζέλα, Παντελαίος Ι., Χανιώτη Η., Σαρρής Δ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καρόσι Κ., Ραγκούσης, Ακάλεστος, Καλακώνας και Παντελαίος Γ.

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr:

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares