Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 12:17

Παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τα f4 της Κ14 και της Κ16 ο ΑΟ Μυκόνου

Άσχημη εξέλιξη είχε η υπόθεση ξυλοδαρμού στη Σύρο σε αθλητές της Α.Ε. Μυκόνου από αθλητές του Αίαντα Σύρου.

Δυστυχώς η προσπάθεια της ΕΠΣ Κυκλάδων να κατευνάσει τα πνεύματα δεν καρποφόρησε, αφού οι δύο σύλλογοι δεν βρήκαν σημείο συνεννόησης, με τους Μυκονιάτες να κρίνουν την ανακοίνωση και γενικότερα την αντίδραση του Αίαντα Σύρου ανεπαρκής.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά από συνάντηση μεταξύ διοίκησης και γονέων χθες στη Μύκονο πάρθηκε η απόφαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας να μην συμμετάσχουν τα τμήματα Κ14 και Κ16 στα αντίστοιχα final-4 που θα διεξαχθούν το παρασκευοσαββατοκυριακο σε Πάρο και Σύρο.

Δυστυχώς, αυτή η απόφαση στιγματίζει τον θεσμό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στις Κυκλάδες, ενώ παράλληλα θα στερήσει από παιδιά τη συμμετοχή τους σε μια τελική φάση.

Όσο αφορά το μέλλον των αγώνων, εκεί θα τηρηθεί ότι ορίζουν οι προκηρύξεις, δηλαδή ήττα με 3-0 άνευ αγώνα και χρηματικό πρόστιμο στον ΑΟ Μυκόνου.

Δείτε την ανακοίνωση της Α.Ε. Μυκόνου:

288420345_415036440508377_5313343413694715556_n.jpg

ΠΡΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣ Ε.Π.Ο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 16/06/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου ενημερώνει ότι ύστερα από τα θλιβερά γεγονότα και τα όσα διαδραματίστηκαν μετά , ο σύλλογος μας με έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο κάλεσε και τους γονείς των αθλητών μας και εκείνοι με τη σειρά τους μας εξέφρασαν τους δικαιολογημένους φόβους τους, αποφάσισε τα εξής.

Εφόσον ότι λογικό ζητήθηκε για καταδίκη και αποκλεισμό των δύο αθλητών από τους αγώνες του Αίαντα Σύρου εναντίον μας , δεν έγινε δεκτό και παραμένει ατιμώρητη η απαράδεκτη αυτή ενέργεια και υπό τον φόβο γονέων και αθλητών για νέα επεισόδια, ο Α.Ο. Μυκόνου σας δηλώνει τη Μη συμμετοχή –αποχή από τους επόμενους προγραμματισμένους αγώνες final four σε Πάρο και Σύρο για τα πρωταθλήματα Κ16 και Κ14 ως διαμαρτυρία για την ατιμωρησία των συμμετεχόντων σε βίαιες ενέργειες και για την αντιμετώπιση του γεγονότος από τους υπόλοιπους έμμεσα εμπλεκόμενους.

Αυτό συμβαίνει με πλήρη επίγνωση των νόμων και των άρθρων του ΚΑΠ , αλλά και με πλήρη επίγνωση του νέου νόμου περί αθλητικής βίας και επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Ελπίζουμε στο μέλλον να μη χρειαστούν ξανά τέτοιες αποφάσεις καθώς το ποδόσφαιρο για τα παιδία μας είναι παιχνίδι και δεν πρέπει να τους στερούμε το παιχνίδι τους για να τους διασφαλίσουμε την υγεία τους.

Ο Σύλλογός μας πρεσβεύει τα ιδανικά που διέπει ο αθλητισμός και ο σεβασμός και ένα ακόμα κύπελλο ή πρωτάθλημα ή μια ποινή για τη μη συμμετοχή μας είναι μικρό τίμημα μπροστά στο μάθημα που παίρνουν οι αθλητές μας από την απόφασή μας αυτή .

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares