Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 18:47

Η τοποθέτηση του Αίαντα Σύρου για την συμπλοκή των αθλητών του με αυτούς της ΑΕ Μυκόνου

Μετά την ανακοίνωση - καταγγελία της η Α.Ε Μυκόνου για τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ16 στη Σύρο από αθλητές του Αίαντα Σύρου ήρθε η διευκρινιστική απάντηση της Συριανής ομάδας.

Η διοίκηση του Αίαντα Σύρου παραθέτει τα αίτια αυτής της αποτρόπαιης πράξης, καταδικάζοντας κάθε μορφής βίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερμούπολη, 13 Ιουνίου 2022

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Αίας Σύρου, με έκπληξη πληροφορήθηκε την «ανακοίνωση-καταγγελία» της Α.Ε. Μυκόνου, περί διαπληκτισμού και βιαιοπραγίας σε βάρος «…φιλάθλων», κατά τους ισχυρισμούς τους, της ομάδας τους «…από ομάδα νεαρών ατόμων-αθλητών» του σωματείου μας.

 Ενημερώνουμε ότι οι «φίλαθλοι» που αναφέρονται παραπάνω, ήταν αθλητές του Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου, οι οποίοι είχαν επιτεθεί σε αθλητές της ομάδας μας στη λήξη του παιχνιδιού της Κ16 στη Μύκονο και ήρθαν στη Σύρο, με σκοπό να προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους (υπάρχει ανταλλαγή υβριστικών SMS) βίαιο επεισόδιο καθώς και την απώλεια του κινητού τηλεφώνου αθλητή μας.

 Από την μεριά μας δηλώνουμε ότι:

 Καταδικάζουμε τη βία σε οποιαδήποτε μορφή, από όπου και αν προέρχεται και αν επιληφθεί η δικαιοσύνη, θα αναμένουμε την κρίση της.

‘Οταν κληθούμε θα συνδράμουμε στο έργο της και θα σεβαστούμε την απόφασή της. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε, ότι όλοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, επιβάλλεται να επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση και να μην πυροδοτούν τις καταστάσεις, πριν διερευνηθούν τα ακριβή αίτια, οι συνθήκες και τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα.

 Επιφυλασσόμεθα κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Για το Δ.Σ του Αίαντα Σύρου

Ο Πρόεδρος  Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Σκλαβούνος Αθανάσιος Καρβουνιάρης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares