Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 20:04

Στην κορυφή των Κυκλάδων η Κ18 του ΠΑΣ Νάξου

Ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Μυκόνου στον τελικό της Κ18 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Κυκλάδων.

Σε έναν τελικό με αγωνία ως το τέλος και πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες, οι Ναξιώτες κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο χάρη σε γκολ του Παντελαίου στο 5' και του Γιαννακόπουλου στο 90+6'. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ Νάξου κατέκτησε το Σάββατο (11/6) και το πρωτάθλημα στην ηλικιακή ομάδα της Κ12.

Η ομάδα της Νάξου ξεκίνησε δυναμικά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5'. Ο Ορφανός έκανε ωραία ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή, βρήκε ωραία τον Παντελαίο στην περιοχή, αυτός πέρασε και τον Ρουμελιώτη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Η Μύκονος προσπάθησε να αντιδράσει με το μακρινό σουτ του Γκέζο στο 14', αλλά ο Κουφόπουλος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, ενώ στο 16' η κεφαλιά του Τσελάι από κοντά πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κουφόπουλου.

Ο ΠΑΣ Νάξου απάντησε στις ευκαιρίες στο 22', με τον Λέκκα να δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς να βρει εστία, ενώ ο Γιαννακόπουλος έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τον Ρουμελιώτη να αποκρούει σωτήρια.

Η ομάδα της Νάξου δεν... έκατσε στο 1-0, έψαξε το δεύτερο γκολ, αλλά από τη μεριά τους και οι Μυκονιάτες έψαχναν απεγνωσμένα την ισοφάριση, αλλά ο Κουφόπουλος κράτησε στο 69' για άλλη μια φορά όρθια την ομάδα του, αποκρούοντας την κοντινή προβολή του Γκέζο.

Ο Γιαννακόπουλος έχασε νέα ευκαιρία στο 50', αλλά ο Ρουμελιώτης είπε ξανά όχι, ενώ ο τερματοφύλακας της ΑΕ Μυκόνου απέκρουσε και τη διπλή προσπάθεια του Παντελαίου στο 79'.

Η ΑΕ Μυκόνου έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 88'. Ο Λούλα βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Κουφόπουλος απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Κι αφού δεν ισοφάρισε η Μύκονος, ο ΠΑΣ Νάξου σφράγισε τον τίτλο, με τον Γιαννακόπουλο να σκοράρει από κοντά για το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κουφόπουλος, Χωριανόπουλος, Τόνι, Ψάρρας, Μαθιάσος, Λέκκας, Βασαλάκης, Ορφανός, Μουστάκης (60' Μπόσκου), Παντελαίος, Γιαννακόπουλος

ΑΕ Μυκόνου (Πούλος): Ρουμελιώτης, Ασράμ (92' Σταματάκης), Ρουστέμι, Χίσα (63' Ντάτσι), Τσελάι, Σέφερι, Μεσάκου, Σπαχίγια, Λούλα, Γκέζο, Τσόπελας (63' Μπάλα)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares