Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 17:07

Πρωταθλητής Κυκλάδων στην Κ12 ο ΠΑΣ Νάξου

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε με 5-4 του Αίαντα Σύρου (2-2 κ.δ.) και έβαλε στην τροπαιοθήκη του ακόμα έναν τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας.

Η ''σούπερ ομάδα'' του Πέτρου Μαράκη, βρήκε απέναντι της έναν  ισάξιο αντίπαλο και δεν πτοήθηκε ούτε όταν έμεινε πίσω στο σκορ με το γρήγορο γκολ του Μωραίτη.

Ο Μαυρίδης στο 26' και ο Κιουλαφής στο 38' έβαλαν σε θέση οδηγού τον ΠΑΣ με 1-2. Ο Αίαντας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε με τον Καπέλλα στο 51'.

Μοιραία, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου ο Κατσαράς απόκρουσε το 5ο πέναλτι του Αίαντα και έβαλε την σφραγίδα του στο τρόπαιο του πρωταθλητή που απονεμήθηκε μετά από λίγο στους αθλητές από τον πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον Υπεύθυνο Αθλητισμό του δήμου Πάρου, κ. Μανώλη Μαλαματένιο.

Διαιτητές ήταν η κα. Ιωάννα Ρούσσου και ο Κ. Γουίδος Ρούσσος.

Αίαντας Σύρου (Σίμος Ρηγούτσος): Βακόνδιος, Βλάχος, Χαλαβαζής, Μαύρος Γιωρ., Ρουσουνέλος, Καπέλλας, Μωραΐτης, Καλμπουράκης, Μαύρος Αγγ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζαράνης, Παπαδημάτος, Ρούσσος Σπ., Τσένο, Ρούσσος Ορ., Γιατσίδης, Νομικός.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Γραμματίκας, Σιδερής, Γρατσίας, Ορφανός, Μπουλαξής, Κατσάνης, Κουλαφής, Καρούσης, Μαυρίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βασιλάκης, Βαλέττας, Κρητικός, Κατσαράς, Κουτελιέρης, Σουσούνης

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κ12 2021-2022»

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο final - 4 της Πάρου η ομάδα Κ12 του συλλόγου μας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει τους μικρούς αθλητές για την αγωνιστικότητα που έδειξαν και την συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Επίσης συγχαίρουμε τον προπονητή - παιδαγωγό Πέτρο Μαράκη και τον ευχαριστούμε για τα όσα έχει διδάξει στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares