Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 12:37

Στο Elite Camp της Valencia CF οι Έρικ Χαμζα και Ρομεο Μεντρι των Κανονιέρηδων Σύρου

Μεγάλη διάκριση για την ακαδημία των Κανονιέρηδων Σύρου, που ως γνωστό ανήκει στο δίκτυο της ακαδημιών της Valencia CF.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανικός σύλλογος επέλεξε ανάμεσα στους 5 Έλληνες ποδοσφαιριστές τους Έρικ Χαμζα και Ρομεο Μεντρι για να συμμετάσχουν στο  Elite Camp της Valencia CF Academy που θα γίνει στις 20-26 Ιουνίου 2022.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ακαδημία της Βαλένθια αναφέρει:

Δυο ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας Valencia cf AcademyGreece Syrou θα παρακολουθήσουν το Elite Camp της Valencia CF Academy 20-26 Ιουνίου 2022
Έρικ Χαμζα και Ρομεο Μεντρι
Η συμμετοχή τους είναι τιμή για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, αλλά και για όλες τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του δικτύου σε Ελλάδα και Κύπρο που ακολουθούν πιστά την προπονητική μεθοδολογία της Valencia CF Academy.
Η τελική επιλογή τους έγινε με γνώμονα την απόδοση και τη συνολική τους εικόνα σε όλες τις δράσεις του Elite Program (Πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών) που συμμετείχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και σήμερα (Training Camps, Friendly games, Surf Cup International Tournament, Valencia CF Academy SEE Tournament, .
Συγχαρητήρια στους προπονητές τους καθώς και στους προπονητές τους στο Elite Program, Λουκά Γκαλαμέλο, Vicente Roch, Ramon Mompo για την αμέριστη βοήθειά τους στην ολοκληρωμένη βελτίωσή τους.
Η οργάνωση και η επίβλεψη του Valencia CF Academy Elite Camp θα πραγματοποιηθεί από τους υπεύθυνους, τους προπονητές και το προσωπικό της Ακαδημίας VCF.
• Προπονήσεις στο Valencia CF Sports City με προπονητές Valencia CF Academy,
• Φιλικοί αγώνες,
• Τεχνικά σεμινάρια με συνεργάτες της Valencia CF,
• Ξενάγηση στο αθλητικό κέντρο της Valencia CF και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης της Βαλένθια,
• Ξενάγηση στο πιο «ποδοσφαιρικό» γήπεδο της Ευρώπης, το Mestalla.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή επιτυχία και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ώστε στο μέλλον να έχουμε ακόμα περισσότερα παιδιά!
Υπεύθυνοι της ακαδημίας Valencia C.F AcademyGreece Syrou
Ρουσσου Γεωργία & Ρούσσος Ιωσήφ

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Valencia C.F AcademyGreece Syrou Ιωσήφ Ρούσσος, έκανε την ακόλουθη δημοσίευση:

Χωρίς πολλά λόγια ήρθε η μεγαλύτερη επιτυχία που μπορεί να έχει μια ακαδημια παγκοσμίως!Δύο ποδοσφαιριστές της να επιλέγουν στο elite camp σε μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαίοτερες ομαδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο την Valencia C.F!Συγχαρητήρια και στα άλλα 3 παιδιά από Ελλάδα και Κύπρο που επιλεχτηκαν! (20 επιλογές παγκοσμίως οι 5 απο Ελλάδα!!Συρος-Α.Θεσσαλονικη και Βάρη Αττικής)

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares