Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 00:22

Πήρε την πρόκριση και το γλέντησε στο ΔΑΚ Νάξου η Κ16 του ΑΟ Πάρου [pics-vid]

Το δικό τους πάρτι έστησαν στο ΔΑΚ Νάξου οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του ΑΟ Πάρου μετά την άξια πρόκριση της Κ16 που επικράτησε στον αγώνα μπαράζ με 3-0 κόντρα στον Πανθηραϊκό.

Για ακόμα έναν αγώνα τα αγόρια του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου, ήταν αποτελεσματικά, κατακτώντας μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη που συνοδεύεται με το εισιτήριο της συμμετοχής στο fial-4 της διοργάνωσης.

Ο Πανθηραϊκός είχε καλή αγωνιστική εικόνα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες του, απέναντι στον ΑΟ Πάρου είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το δυνατό του όπλο που είναι η αποτελεσματικότητα και ο πλουραλισμός που διαθέτει στο σκοράρισμα.

Στο 14', μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίμπα ο Δαφερέρας βρέθηκε στην περιοχή και με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54', Αλιφιέρης και Δαφερέρας συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον τελευταίο με σουτ από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Μαραγκουδάκης στο 63΄όταν επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, το οποίο παρά την προσπάθεια του Παπαϊωάννου πέρασε την γραμμή.

Πλέον, ο Πανθηραϊκός ελπίζει σε ισοπαλία στο αυριανό παιχνίδι ΑΟ Μυκόνου - Κανονιέρηδες για να πάρει και εκείνος την πρόκριση ως ο καλύτερος δεύτερος των τριών ομίλων.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Μαλολλάρι.

AO PAROU PANTHIRAIKOS K16 DIAITHTES

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου Α, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος (75΄ Ζέλα), Κουρμούκης, Μπίμπα (75΄Πούλιος Α.), Δαφερέρας (78' Γκέγκα), Πούλιος Φ., Αλιφιέρης (78' Αδάμ), Μουρλάς, Ρούσσος (65΄Παντελαίος).

Αναπληρωματικοί: Νικολάου Χ., Μανιώτης

AO PAROU K 16 DAK

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Παπαϊωάννου (71΄Φρεγκιάι Ν.), Μοσχάτος (65΄Τσάνο), Ζαρογιαννόπουλος, Κράσι Ε., Σέχου, Διονυσόπουλος, Φύτρος (41' Λέσι), Παπαβασιλείου, Κράσι Λ. (71' Καρτίμπελης), Βενιέρης (65΄Μέμα), Ζαμπέλης (57' Χαϊνταράι Π.).

Αναπληρωματικός: Ξαγοράρης 

PANTHIRAIKOS K 16 DAK

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στήθηκε κανονικό πανηγύρι, με τον ΑΟ Πάρου να αφιερώνει τη νίκη στην άτυχη συμπαίκτρια τους Ηλιάνας που έχει τραυματισμό στο πόδι ο οποίος της στέρησε τη συμμετοχή της στον αγώνα.

Δείτε τη στιγμή και ολόκληρο τον αγώνα:

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares