Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 23:20

Κ16: Πάμε σε χιτσκοκικό φινάλε με 4 ομάδες να διεκδικούν 2 θέσεις στο Final-4

Δύο ματς που θα κρίνουν ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τον ΑΠΣ Κύθνου και τον Αίαντα Σύρου στο final-4 της Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο.

Το μπαράζ για την κατάταξη της θέσης 1 και 2 στον 3ο όμιλο μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Πανθηραϊκού που θα μεταδοθεί ζωντανά από το S.C. θα ολοκληρώσει την τελική κατάταξη στον όμιλο, με τον πρώτο να περνάει στο F4 και τον δεύτερο να αναμένει το αποτέλεσμα του κυριακάτικου αγώνα, ΑΟ Μυκόνου - Κανονιέρηδες Σύρου.

Ο 2ος του 3ου ομίλου (Πανθηραϊκός ή ΑΟ Πάρου) ελπίζει μόνο σε ισοπαλία στο παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ των  ΑΟ Μυκόνου και των Κανονιέρηδων Σύρου για να βγει ο καλύτερος 2ος και να προκριθεί στο f4.

Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στο ΑΟ Μυκόνου - Κανονιέρηδες Σύρου, καθώς με νίκη οι γηπεδούχοι παίρνουν την πρωτιά του ομίλου, με τον Αίαντα Σύρου να έρχεται δεύτερος και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο F4.

Οι Κανονιέρηδες θα πρέπει να νικήσουν το ματς στη Μύκονου που επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά από το S.C. , ώστε να είναι εκείνοι που θα συνοδεύσουν ως δεύτεροι του ομίλου τον Αίαντα.

Η προκήρυξη των φετινών πρωταθλημάτων που έχει μοναδικό κριτήριο την βαθμολογία έχει δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, δίνοντας κίνητρο για τη νίκη και όχι για μεγάλα σκορ εξαλείφοντας το φαινόμενο των εξωπραγματικών αποτελεσμάτων.

Συντονιζόμαστε λοιπόν στα δύο παιχνίδια, όπου και οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για το εισιτήριο της τελικής φάσης, αλλά οι δύο θα το κατακτήσουν.

Ποιες λοιπόν θα είναι οι δύο ομάδες εκ των ΑΟ Μυκόνου, Κανονιέρηδων Σύρου, ΑΟ Πάρου και Πανθηραϊκού που θα συμπληρώσουν την τετράδα της τελικής φάσης μαζί με τους ΑΠΣ Κύθνου και  Αίαντα Σύρου; Θα γνωρίζουμε την Κυριακή λίγο νωρίτερα από τις 19:00!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares