Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 10:16

Κ16: Στα μπαράζ η πρωτιά του 3ου ομίλου μετά τη νίκη του ΠΑΣ Νάξου κόντρα στον ΑΟ Πάρου

''Γκραν γκινιόλ'' έγινε το φινάλε της κανονικής περιόδου στον αμφίρροπο 3ο όμιλο της Κ16, καθώς η πρωτιά και το εισιτήριο της εισόδου στο final-4 θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ.

Συγκεκριμένα, σε έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου που έγινε το Σάββατο 21/5, ο ΠΑΣ Νάξου πήρε τη νίκη με 4-3 κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Πάρου που ισοβάθμησε στην κορυφή με τον Πανθηραϊκό και πλέον βάσει της προκήρυξης θα γίνει αγώνας μπαράζ ο νικητής του οποίου θα προκριθεί στο final-4.

Το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, επιβεβαιώνοντας ότι οι ομάδες του ομίλου ήταν πολύ κοντά σε θέμα αξίας, με τους γηπεδούχους να πιστοποιούν ότι φέτος άξιζαν κάτι καλύτερο από την «φτωχή» βαθμολογική συγκομιδή που είχαν.

Από την άλλη πλευρά, το καλοδουλεμένο και ποιοτικό σύνολο του ΑΟ Πάρου έδειξε να επηρεάζεται από τις μικρές διαστάσεις του γηπέδου του Φιλωτίου που φιλοξένησε τον αγώνα λόγω του Portarathlon Που διεξαγόταν στο ΔΑΚ Νάξου. Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου πάλεψε το ματς, ισοφάρισε, προηγήθηκε, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει απο το ματς αυτό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου.

PAS NAXOU K 16 FILOTI

Η διακύμανση του σκορ:

1-0 Ρετζέπι 7'

1-1 Κουρμούκης 25'

2-1 Βαλέττας 28'

2-2 Δαφερέρας 37'

Ημίχρονο

2-3 Δαφερέρας 44΄'

3-3 Μπόσσκου 60'

4-3 Χωριανόπουλος 78'

Διαιτητής: Ρούσσος Γ. | Βοηθοί: Ρούσσου - Δρόσσος

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Ξενάκης, Μπόσκου, Κάσα (27' Μαυρίδης), Μπλόσμι, Πουλάι, Μυτιληναίος, Μαράκης (49' Γκούφα), Ρετζέπι, Χωριανόπουλος, Παντελαίος, Βαλλέτας.

Αναπληρωματικοί: Κρητικός, Ροτσι, Μαργαρίτης, Λέκκας.

K 16 AO PAROU FILOTI

AΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου Α., Μαραγκουδάκης , Κρίσπης, Αποστολόπουλος, Κουρμούκης, Μπίμπα (77' Παντελαίος), Δαφερέρας, Πούλιος Φ., Αλιφιέρης, Μουρλάς, Ρούσσος

Αναπληρωματικοί: Κοντός, Αδάμ, Μανιώτης, Πούλιος Α., Αποστολίδης, Γεροχρήστος.

Η τελική βαθμολογία

2022 05 26

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares