Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 20:10

K16: Σημαντική νίκη για τον Α.Ο. Μυκόνου επί του Αίαντα Σύρου και... βλέπει Final 4

Η Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Αίαντα Σύρου και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της 1η θέσης καθώς και της απευθείας πρόκρισης στο F4.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πιέζουν από το 1ο λεπτό του αγώνα να βγουν μπροστά στο σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρουν, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αμυνόντουσαν πολύ καλά και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα στην αντεπίθεση και από στημένες φάσεις.

Το 2ο ημίχρονο είχε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 75' με τέρμα του Μπουτσάι ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Με το ίδιο τρόπο ο Ροζάνι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Σαργόλογο και Σαμοθράκη

Α.Ο. Μυκόνου: Μπερίρι, Ρουστέμι, Σπαχίγια (63' Μιχάσι), Κατσικαλάκης, Κουτρούτσος (68' Ροζάνι), Κυριαζίδης, Δακτυλίδης, Μπάλα, Μπουτσάι, Παχατουρίδης (85' Κουσαθανάς), Ρουστέμι (63' Παπαδημητρίου)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πετάι, Σεράνι, Κουσαθανάς Μ., Χριστούλης, Τζώρτζης

Αίαντας Σύρου: Κορφιάτης, Ρούσσος, Μιχάλοβιτς (78' Στεφάνου), Τόσκα, Ρούσσος Α., Ράφιος, Βουτσίνος, Αρώνης, Γκόχια, Ράμα, Καπέλλας (68' Κατσαμπούκας)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Γιατσίδης, Σεσάμα

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares