Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 02:06

Γιορτή του ποδοσφαίρου στο ''ΠΑΝΝΝΑΞΙΑΚΟΣ TOURNAMENT ACADEMY''

Μία όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή ήταν αυτή που διεξήχθη το Σάββατο 7/5 στο ΔΑΚ Νάξου, με οικοδεσπότη τον Πανναξιακό και επίσημους προσκεκλημένους τις ακαδημίες του ΑΜΣ Φιλωτίου, των Τιτάνων Αμοργού και της Αλυκής Πάρου.

Συμμετέχοντας στο ''ΠΑΝΝΝΑΞΙΑΚΟΣ TOURNAMENT ACADEMY'' τα παιδιά των τμημάτων είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αρκετά ματς, να χαρούν το παιχνίδι και φυσικά να πάρουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του τουρνουά έγινε και η πρώτη αναμέτρηση γυναικών του Πανναξιακού και των Τιτάνων Αμοργού.

Ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης εκπροσωπήθηκε από τους Δημάρχους Νάξου και Αμοργού, κ.κ. Λιανό και Καραΐσκο, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Κατσάνη, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κατσαρά και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Πιτταρά, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Πολυχρονάκο απένειμαν Κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΠΑΝΝΝΑΞΙΑΚΟΣ TOURNAMENT ACADEMY, που διεξήχθει σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου μεταξύ τον ομάδων, Πανναξιακού Α.Ο. Γυναικών, Κ12 και Κ14, ΑΜΣ Φιλωτίου ''Ο Ζευς'' Κ14, Τιτάνες Αμοργού Titans football academy Γυναικών, Κ12 και Κ14, ALIKI Football Academy Πάρου Κ14.

Στην γιορτή του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου τα παιδιά απόλαυσαν τους αγώνες, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις αποστολές τον ομάδων και τους χορηγούς του τουρνουά, Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων , Super Market Koutelieris, Μπαξές Μάρκετ, Κάβα Παντελιάς, όπως επίσης και τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό , Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Βαγγέλη Κατσαρά, Δήμαρχο Αμοργού κ. Λευτέρη Καραΐσκο , Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κα. Ευδοκία Κατσάνη, Δημοτικό σύμβουλο κ. Αντώνη Πιτταρά, όπου μαζί με τον πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο. κ. Γιάννη Πολυχρονάκο απένειμαν τα μετάλλια στους αθλητές.

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares