Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 10:01

Μόνη πρώτη η Κ16 του Πανθηραϊκού

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, ο οποίος υποδέχθηκε τον Πανναξιακό για το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων, επικρατώντας με 3-0.

Έτσι ο Πανθηραϊκός έφτασε στους 18 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές, βρισκόμενος στην 1η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τον ΑΟ Πάρου, ο οποίος εξέτισε σήμερα το ρεπό του.

Επομένως η πρώτη θέση θα κριθεί στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής όπου ο ΑΟ Πάρου θα υποδεχθεί τον Πανθηραϊκό.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανναξιακός έμεινε μεν στους 4 βαθμούς ωστόσο κέρδισε για μια ακόμα εβδομάδα τα κολακευτικά σχόλια όσων βρέθηκαν στο γήπεδο αφού η ομάδα της Νάξου δείχνει διαρκή βελτίωση στο παιχνίδι της.

Ο Πανναξιακός ξεκίνησε το παιχνίδι χάνοντας μια σπουδαία διπλή ευκαιρία με τον Κριμιτζά και τον Μαϊτό, με τον Πανθηραϊκό να έχει δοκάρι στη συνέχεια μετά από προσπάθεια του Φράγκου να απομακρύνει.

Ακολούθησε μια ακόμα διπλή ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό μετά από κόρνερ του Λέσι, με τον Μοσχάτο και τον Κράσι Λ. να μην καταφέρνουν από κοντά να σκοράρουν. Λίγο αργότερα ο Πανναξιακός απείλησε από στημένη φάση με την κεφάλια του Βαθρακοκοίλη που πέρασε λίγο αουτ. Και ενώ το πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι θα έληγε χωρίς γκολ, ήρθε η φάση του 39ου λεπτού, όταν ο Βενιέρης μετά από υπέροχη ενέργεια από τα αριστερά, απέφυγε τους αντιπάλους του και πάσαρε στον Λιονέλ Κράσι ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθηραϊκός βρήκε γρήγορα το δεύτερο γκολ που έψαχνε ούτως ώστε να κλειδώσει τη νίκη. Στο 54’ ο Ζαρογιαννόπουλος με υπέροχη πάσα στον κενό χώρο βρήκε τον Παπαβασιλείου ο οποίος της κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λιονέλ Κράσι που με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγινε στο 64’. Μετά από κόρνερ του Ζαρογιαννόπουλου, ο Έντρι Κράσι που είχε περάσει στον αγώνα λίγο νωρίτερα με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να μειώσουν όμως το σουτ του Χότζα από καλή θέση πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Φρεγκιάι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι, με βοηθό του την κα. Ρούσσου.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Άκης Ιωσηφίδης): Παπαϊωάννου (66’ Φρεγκιάι), Ζαμπέλης, Μπάχνα(51’Μέση), Μοσχάτος, Σέχου(60´ Κράσι Ε.), Διονυσόπουλος, Ζαρογιαννόπουλος, Παπαβασιλείου(66’ Τσάνο), Κράσι Λ.(66’ Μέμα), Βενιέρης(60’ Φύτρος), Λλέσι(51’ Χαϊνταράι).

Πανναξιακός (Μανώλης Κατσούλης): Παρασκευάς, Σουλεϊμάν (68’ Τουμπακάρης Ι.), Μαργαρίτης (63’ Τουμπακάρης Α.), Γιαννούλης, Βαθρακοκοίλης, Γκορνάτι (54’ Ζεύλης), Δεωνάς, Χότζα, Μαϊτός (54’ Κουλόλι), Φράγκου, Κριμιτζάς.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βαθρακοκοίλης Γ., Διαμαντάρης, Μαχμουτάι, Αξαόπουλος και Χούζα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares