Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 11:00

Μιχάλης Παπαδάκης: Προς τι ο χαρτοπόλεμος; Αφήστε τα παιδιά να παίξουν

Το δικό του σχόλιο σχετικά με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις από τον ΑΟ Πάρου και τον Μαρπησσαϊκό με αφορμή τον μεταξύ τους αγώνα για την κατηγορία Κ12 παρέθεσε ο προπονητής της ακαδημίας του ΑΜΕΣ Νηρέα, κ. Μιχάλης Παπαδάκης.

Ο κ. Παπαδάκης προτρέπει τους δύο συλλόγους να αφήσουν στην άκρη αυτές τις πρακτικές και να αφήσουν τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:

Χαρτό...πόλεμος ανακοινώσεων -εδώ στα μέρη μου- για ένα παιχνίδι Παιδικού Ποδοσφαίρου ηλικιακής κατηγορίας κ12, δηλαδή για ένα παιχνίδι 10χρονων και 11χρονων παιδιών(!!!)...

Αγαπητοί φίλοι των δύο γειτονικών σωματείων:

Η ημέρα του Παιδικού Ποδοσφαίρου (ο Αγώνας, όπως γράφετε) δεν χρειάζεται να θεωρείται ως μία ομάδα εναντίον μιας άλλης ομάδας, για το ποια θα κερδίσει ή ποια θα χάσει.

Για το ποια έπαιξε καλά και ποια όχι. Μπορείτε να το δείτε και σαν να πηγαίνετε τα παιδιά στον κινηματογράφο, στο θέατρο ή σε ένα απλό παιχνίδι. Ένας υπέροχος τρόπος -για αυτά τα 10χρονα και τα 11χρονα- για να περάσουν τη μέρα τους, να διασκεδάσουν, να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν παρέα με φίλους... να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα.

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares