Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 22:12

Συνεχίζει το σερί της η Κ16 του Πανθηραϊκού, «μάχη» με τον ΑΟ Πάρου για την πρωτιά του ομίλου

Κορυφώνεται η «μάχη» της πρωτιάς στον 3ο όμιλο της Κ16, καθώς ο Πανθηραϊκός νίκησε 4-0 τον ΠΑΣ Νάξου και συνεχίζει να συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που πέρασε νικηφόρα μα 0-5 από τη Νάξο κόντρα στον Πανναξιακό.

Στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σαντορίνη, στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες και έτσι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο ισόπαλο 0-0.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου όμως ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Μετά από μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Βενιέρης πρόλαβε την έξοδο του Μαργαρίτη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58’ και πάλι ο Βενιέρης, έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Πανθηραϊκό.

Στο 68’ ο Διονυσόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ψιλοκρεμαστό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Φακίνο διαμορφώνοντας το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 74’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπάχνα.

Πανθηραϊκός και ΑΟ Πάρου έχουν από δύο παιχνίδια, το ένα εξ αυτών θα κρίνει πολλά, αφού είναι μεταξύ τους στην Πάρο και αναμένεται να οριστεί μετά το Πάσχα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι με βοηθό του τον κ. Βάιλα.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός(Άκης Ιωσηφίδης): Παπαϊωάννου, Μέση, Μπάχνα, Σέχου, Κράσι Ε., Παπαβασιλείου, Διονυσόπουλος, Ζαρογιαννόπουλος, Κράσι Λ., Χαϊνταράι Βενιέρης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Φρεγκιάϊ, Ζαμπέλης, Λέσι, Μοσχάτος, Φύτρος, Τσάνο και Μέμα, ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Καρτίμπελης.

ΠΑΣ Νάξου (Σιδερής): Μαργαρίτης, Φακίνος Κ., Βαλέττας, Μπόσκου, Κάσα, Ρετζέπι, Μαράκης, Μπλόσμι, Χωριανόπουλος, Πιέτρι, Παντελαίος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βουτσίνος, Μυτιληναίος, Μουστάκης, Ρότσι, Κρητικός και Πουλάι.

Βαθμολογία

2022 04 06 2

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares