Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 08:28

Πέρασε αλώβητη από τη Νάξο και παρέμεινε στην κορυφή η Κ16 του Πανθηραϊκού [pics-vid]

Συνεχίζοντας το αήττητο σερί της η Κ16 του Πανθηραϊκού πέρασε νικηφόρα και από το ΔΑΚ Νάξου με 0-3 κόντρα στον Πανναξιακό και συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, όπου συγκατοικεί στην κορυφή με τον ΑΟ Πάρου. 

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, ο Πανναξιακός εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος, κράτησε την εστία του ανέπαφη για ένα ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία, καθώς στην επανάληψη μετέτρεψαν σε γκολ σχεδόν όλες τις αξιόλογες ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τους Κράσι, Διονυσόπουλο και Μοσχάτο να χαρίζουν τη νίκη στους Σαντορινιούς.

Δυστυχώς είδαμε ευτράπελα στην εξέδρα, με πρωταγωνιστές από μία ομάδα «πιτσιρικάδων» οι οποίοι στο 0-1 δεν ανέχτηκαν τον έντονο πανηγυρισμό των ποδοσφαιριστών του Πανθηραϊκού εξεσφενδονίζοντας μπουκαλάκια.

Να σημειωθεί ότι οι διοικούντες του Πανναξιακού τους απομάκρυναν εκτός γηπέδου, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι φίλαθλοι της ομάδας τους. Τέτοια γεγονότα είναι καταδικαστέα και θα πρέπει να μην ξαναδημιουργηθούν.

PANNAXIAKOS PANTHIRAIKOS FASI 1 K16

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα: 

12΄Ο Βενιέρης εκτέλεσε κόρνερ, βρίσκοντας τον Κράσι στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο τελευταίος με κοντινό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

32' Καλή εκτέλεση κόρνερ του Φράγκου με τις γροθιές σε κόρνερ ο Παπαϊωάννου.

44' Γκολ για τον Πανθηραϊκό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κράσι βρέθηκε στην καρδιά της άμυνα του Πανναξιακού και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

49' Μακρινό σουτ του Φράγκου, η μπάλα πήρε καμπυλωτή τροχιά και κατέληξε λίγο άουτ.

51' Γκολ για τον Πανθηραϊκό. Ο Βενιέρης έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πανναξιακού και ο Ζαμπέλης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.

78' Γκολ για τον Πανθηραϊκό. Ο Λέσι εκτέλεσε κόρνερ και ο Μοσχάτος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

XATZOPOULOS MELANITI FANAKEN

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Φαν Άακεν - Μελανίτη

PANNAXIAKOS K 16 ME PANTH

Πανναξιακός (Κατσούλης): Παρασκευάς, Γιαννούλης (54' Μαϊτός), Μαργαρίτης (41' Κουλόλι), Βαθρακοκοίλης Γ., Φράγκου Ερ., Γκορνάτι, Δεωνάς (78' Τουμπακάρης), Φράγκου Ν., Ζεύλης (41' Κουλόλι), Βαθρακοκοίλης Π., Κριμιτζάς

PANTHIRAIKOS K 16 NAXOS

Πανθηραϊκός (Ιωσηφίδης): Παπαϊωάννου, Μέση, Μπάχνα (30' Ζαμπέλης), Σέχου, Κράσι Ε., Ζαρογιαννόπουλος (54' Λέσι), Διονυσόπουλος, Φύτρος (30΄Παπαβασιλείου), Κράσι Λ., (75' Μέμα), Βενιέρης (54' Μοσχάτος),Χαϊνταράϊ (75' Καρτίμπελης)

Η βαθμολογία

2022 03 26

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares