Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 00:18

Κ-16: Σεφτέ στις νίκες ο Πανναξιακός

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Πανναξιακός στο Πρωτάθλημα Κ16 Κυκλάδων αφού κατάφερε να επικρατήσει του συντοπίτη ΠΑΣ Νάξου με 2-1 στο τοπικό ντέρμπι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, όταν ο Δεονάς εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΑΣ και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Το γρήγορο γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των γηπεδούχων και γέμισε νευρικότητα τους φιλοξενούμενους που έδειχναν μουδιασμένοι και δεν απείλησαν ουσιαστικά στο Α' Μέρος.

Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0 υπέρ του Πανναξιακού.

Με το ξεκίνημα του Β' Ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 43' ο Πανναξιακός διπλασίασε τα τέρματά του με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Βαθρακοκοίλη Π., όταν με ψιλοκρεμαστό φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης  περιοχής νίκησε τον Ξενάκη γράφοντας το 2-0.

Το γκολ αυτό όπως ήταν φυσικό , γέμισε αυτοπεποίθηση τα παιδιά του Πανναξιακού ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν αποσυντονισμένοι και ακίνδυνοι επιθετικά.

Στο τελευταίο 15λεπτο ο ΠΑΣ Νάξου πίεσε για να φτάσει στο γκολ που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι, χάνοντας ευκαιρίες με Παντελαίο και Χωριανόπουλο την μεγάλη ευκαιρία όμως έχασε ο Πανναξιακός καθώς στο 78' μετά από εκπληκτική ασίστ του Βαθρακοκοίλη Π., ο Χότζα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Ξενάκη, το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, στο 82', ο ΠΑΣ κατάφερε να πετύχει γκολ όταν μετά από προσπάθεια του Παντελαίου ο Πουλάϊ με προβολή σημείωσε το 2-1, όμως δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο για κάτι περισσότερο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τα παιδιά του Πανναξιακού, ένα κουβάρι, να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με πολύ αέρα και κρύο.

Τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου και οφείλουμε όλοι να τα χειροκροτήσουμε και να τα στηρίξουμε με ότι μέσα διαθέτουμε ώστε να μείνουν στον αθλητισμό και να προσφέρουν το ταλέντο τους στο νησί!

Σημείωση sportcyclades: Απόλυτα καταδικαστέες οι συμπεριφορές μεμονωμένων ατόμων, που δυστυχώς δεν μπορούν να αντιληφθούν την ουσία αυτών των αγώνων. Κρίμα...

PANNAXIAKOS PAS NAXOU K16 DIAITHTES

Διαιτητής: Χατζόπουλος | Βοηθοί: Φαν Άακεν, Μελανίτη

Πανναξιακός (Κατσούλης): Παρασκευάς, Γιαννούλης, Μαργαρίτης, Βαθρακοκοίλης Γ., Φράγκου Ε., Γκορνάτι, Δεωνάς (67' Χότζα), Φράγκου Ν., Ζεύλης (74' Καπαρέλης), Βαθρακοκοίλης Π., Κριμιτζάς

ΠΑΣ Νάξου (Σιδερής): Ξενάκης, Φακίνος (30' Ρετζέπι), Πουλάϊ, Κάσα, Μαυρίδης (67' Μανθόπουλος), Μπλόσμι (67' Ρότσι), Μυτιληναίος, Μαράκης (67' Κρητικός), Χωριανόπουλος, Πιέτρι (46' Παντελαίος), Βαλέττας (67' Λέκκας )

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares