Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 23:02

Σημαντική νίκη για την Κ16 του Πανθηραϊκού

Ένα πολύ δυνατό ποδοσφαιρικό αγώνα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (6/3) στο γήπεδο των Φηρών, όπου ο Πανθηραϊκός υποδέχθηκε τον Α.Ο Πάρου για το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6’ , όταν μετά από μπαλιά του Έντρι Κράσι στην πλάτη της άμυνας ο Φύτρος με ωραία προσπάθεια έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ από τα δεξιά έγραψε το 1-0.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με καλό ρυθμό, με την ομάδα μας να ψάχνει και δεύτερο γκολ, ενώ αντιμετώπισε σωστά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο 67' ο Πανθηραϊκός έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λλέσι, ο Έντρι Κράσι με καρφωτή κεφάλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-0. Στο χρόνο που απέμεινε δεν άλλαξε κάτι, με τον ΑΟ Πάρου να έχει δοκάρι στο 77’ με τον Δαφερέρα και έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανθηραϊκό να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νάκας, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον Μαλολλάρι.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός(Α. Ιωσηφίδης): Παπαϊωάννου, Κράσι Λ., Σέχου, Κράσι Ε., Ζαρογιαννόπουλος, Διονυσόπουλος, Παπαβασιλείου, Χαϊνταράι, Ζαμπέλης, Φύτρος, Βενιέρης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μοσχάτος, Μπάχνα, Λλέσι, Τσάνο, Μέση, Μέμα ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Φρεγκιάι.

ΑΟ Πάρου(Τριανταφυλλάκος Γ.): Αποστολόπουλος, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Πούλιος Α.,, Κουρμούκης, Μπίμπα, Δαφερέρας, Πούλιος Φ., Αλιφιέρης, Μούρλας, Κοντός

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παντελαίος, Νικολάου, Ρούσσος και Νικολάου Χ., ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Αδάμ, Αποστολίδης και Χανιώτη.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares