Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 15:25

Κ14: Νίκη στο τέλος για τον ΑΟ Πάρου, 3-2 τον Παμμηλιακό

Σε παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δύο ομάδες είναι οι βασικοί διεκδικητές της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου της Κ14 συναντήθηκαν χθες Σάββατο 12/2 στο γήπεδο της Παροικιάς.

Ο ΑΟ Πάρου προηγήθηκε 2-0 με τον Παμμηλιακό να ανεβάζει στροφές και να ισοφαρίζει σε 2-2, με την ομάδα της Πάρου να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο τέλος του αγώνα και να κατακτά ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2 γκολ του Παντελαίου στο 2’ και 15’.

Στο 23’ ο Βεντούρης εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Σαρρή και μείωσε το σκορ (2-1).

Στο 34’ ο Παμμηλιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Κουλακιώτη, που το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Σαρρής με εκτίναξη στη γωνία του απέκρουσε και διόρθωσε το λάθος του.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Πάρου συνέχισε να πιέζει, όμως στο 60’ σε όμορφη μπαλιά του Γ. Κουλακιώτη στην πλάτη της άμυνας, πετάχτηκε ο Κοροβέσης και πλάσαρε για το 2-2.

Στο 65’ ο Αφεντούλης έσωσε εκπληκτικά την εστία του σε σουτ του Ζέλα.

Λίγο πριν το τέλος ο Παμμηλιακός έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές και τον τερματοφύλακα του και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζέλα με νέο δυνατό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει να αναφερθούμε στην εξαιρετική απόδοση των δύο κοριτσιών της Ηλιάνας Χανιώτη του ΑΟ Πάρου και της Μαρίζας Φρατζεσκάκη του Παμμηλιακού.

AO PAROU PAMMILAIKOS K14 1

Διαιτήτευσαν οι Ρούσσος Ε., Κουζούμης και Κουλακιώτης Σ.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Σαρρής Α., Γκιόνι, Γεροχρήστος, Πλασίντα, Ραγκούσης (65’ Γιούτζιν), Μπέτσα, Γκέκα, Ζέλα, Παντελαίος, Χανιώτη, Σαρρής Δ.

Παμμηλιακός (Καραγιαννόπουλος): Αφεντούλης (68’ Πρεβενάς), Μάλλης (68’ Φροξυλιάς), Γαλλής, Βεντούρης (55’ Ζούλιας), Φρατζεσκάκη, Κούτι, Γεναδόπουλος, Γεωργαλάκης,Κουλακιώτης Φ.(57’ Κουφός), Κουλακιώτης Γ., Κοροβέσης (68’ Ρουμελιώτης).

AO PAROU PAMMILAIKOS K14 2

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares