Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 23:57

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστήριο σε ιατρούς, νοσοκομείο και ΕΚΑΒ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους συνέβαλλαν στον τραυματισμό του Αλέξανδου Παντελαίου στον αγώνα της Κ18 με τον Πανθηραϊκό, εξέδωσε ο ΠΑΣ Νάξου.

Η ανακοίνωση:

Στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης της Κ18 του ΠΑΣ Νάξου με τον Πανθηραϊκό ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλέξανδρος Παντελαίος σε μία ανύποπτη φάση διεκδίκησης της μπάλας υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Νάξου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ευτυχώς, ο τραυματισμός αποδείχθηκε πιο ελαφρύς, αλλά θα στερήσει την παρουσία του Αλέξανδρου από το γήπεδο για αρκετές ημέρες.

Νιώθουμε την ανάγκη μα ευχαριστήσουμε δημοσίως τον ιατρό του αγώνα κ. Γιώργο Παπουλάκο και τον ιατρό της ομάδας μας κ. Αλέκο Λέκκα που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή μας.

Επίσης ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση του, όπως και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Νάξου και ειδικά τον ιατρό κ. Βασίλη Ραπτάκη που ανέλαβε την ιατρική αποκατάσταση του Αλέξανδρου.

Για την διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου το γραφείο τύπου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares