Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 23:35

Κ18- Ψυχωμένος ΠΑΣ Νάξου πήρε το ντέρμπι επί του Πανθηραϊκού

Πολύ σκληρός για να ...πεθάνει ο ΠΑΣ Νάξου κατάφερε με πάθος και κατάθεση ψυχής από τους νεαρούς αθλητές του , να πάρει το ντέρμπυ με τον Πανθηραϊκό με σκορ 4-2 , βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της 1ης θέσης που οδηγεί στον τελικό του Πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Το παιχνίδι ...τα είχε όλα , είχε τρομερό ρυθμό , νεύρα και αποβολές και πολύ ωραίο θέαμα από δυο ομάδες καλοδουλεμένες και ταλαντούχες, που πιστοποίησαν με το παραπάνω την καλή δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα των δύο συλλόγων..

FAN AAKEN

Διαιτητικά «παρατράγουδα»

Είχε βέβαια και μια μοναδικότητα καθώς το διαιτητικό τρίο ήταν τελικά διαιτητική μονάδα, καθώς αν και είχαν οριστεί βοηθοί από την Ε.Δ. της ΕΠΣ Κυκλάδων, τελικά ο covid-19 είχε άλλα σχέδια και τους κράτησε στο σπίτι.

Έτσι ο ρέφερι της αναμέτρησης Κος Φαν Άακεν που εμπιστεύτηκε την εμπειρία του και πήρε το παιχνίδι «πάνω του» ήταν πλήρως υπεύθυνος και για τις υποδείξεις γραμμών ...με ότι αυτό συνεπάγεται.

Φυσικά η εικόνα και μόνο του ενός διαιτητή χωρίς βοηθούς είναι ελλειπτική και ειδικά σε ένα ματς με την κρισιμότητα του σημερινού δημιουργεί έντονους προβληματισμούς.

Αυτό μεταφράστηκε και σε εντάσεις που δημιουργήθηκαν, αλλά ευτυχώς δεν ήταν ικανές να «χαλάσουν» το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν τα παιδιά των δύο ομάδων.

Παράπονα υπήρξαν και από τις δύο ομάδες, που δεν μπόρεσαν ποτέ να κατανοήσουν πως σε ένα τόσο κρίσιμο ματς δεν υπήρχαν βοηθοί. 

PANTHIRAIKOS K 18 PANIGIRISMOS

Τα είχε όλα

Στα του παιχνιδιού ο γηπεδούχος ΠΑΣ Νάξου προηγήθηκε με τον δραστήριο και επίμονο Γιαννακόπουλο που " χώθηκε" ανάμεσα σε Φέγγη και Ξαγοράρη, εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 στο 28' της αναμέτρησης.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων , με τη σέντρα , οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή (απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους) από την εκτέλεση του οποίου ο Βαμβακούσης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έφερε το ματς στα ίσα (κι εδώ υπάρχουν διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ του Βαμβακούση).

Αποτέλεσμα των διαμαρτυριών ήταν η αποβολή του κόουτς των γηπεδούχων Δημήτρη Σκούνα.

Στο 45' ο Γιαννακόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια κερδίζει πέναλτι την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Παντελαίος, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε ο Πανθηραϊκός (όπως και μετά την επίτευξη του 1ου γκολ των γηπεδούχων) και ένα λεπτό αργότερα πάλι με τον Βαμβακούση ισοφάρισε σε 2-2 (έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάιντ). Νέα αποβολή για τον βοηθό προπονητή του ΠΑΣ Νάξου Κο Πέτρο Σιδερή αυτή τη φορά.

PAS PANTHIRAIKOS K 18

Κρίθηκε στο τέλος

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν μέχρι το 68' λεπτό του παιχνιδιού. Στο σημείο εκείνο ο Αλέξης Παντελαίος σε μια ανύποπτη φάση στον χώρο του κέντρου βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Νάξου για να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που είχε στον αστράγαλο.

PAS PANTHIRAIKOS K 18 1

Οι συμπαίκτες του "πείσμωσαν" και στο υπόλοιπο της αναμέτρησής έπαιξαν για εκείνον και κατάφεραν με τον Γιάννη Ορφανό να προηγηθούν εκ νέου στο 81' με 3-2 , γκολ που έτρεξαν όλοι οι παίχτες να το αφιερώσουν στον τραυματισμένο Παντελαίο που ήταν εκτός γηπέδου και περίμενε το ασθενοφόρο.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιαννακόπουλος όταν μετά από ασίστ του Βασαλάκη με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

PAS NAXOU 2022

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Κουφόπουλος, Πουλάι (60' Χωριανόπουλος), Τόνι, Μαθιάσος, Κάσα, Παντελαίος (75' Ψαρράς), Μπόσκου, Βασαλάκης, Μουστάκης, Ορφανός (94' Μυτιληναίος), Γιαννακόπουλος

PANTHIRAIKOS K 18 2022

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης, Καρράς, Κοτσάϊ (66' Ζαρογιαννόπουλος), Σέχου, Φέγγης, Βαμβακούσης, Λαμάϊ, Δαμίγος (80' Κρεμμύδας), Βεζύρης, Παπαβασιλείου (66' Διονυσόπουλος), Γαλανός

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares