Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 21:46

Φώναξαν «Άλκης» οι ακαδημίες των Α.Ο. Μυκόνου, ΠΑΣ Τήνου και Ανδριακού ΟΦ

Στα ματς της Κ16 ΠΑΣ Τήνου - Α.Ο. Μυκόνου, καθώς και της Κ12 Ανδριακός ΟΦ - Α.Ο. Μυκόνου κρατήθηκε ενός λεπτό σιγή και στη συνέχεια όλες οι ομάδες φώναξαν «Άλκης» πριν την έναρξη των μεταξύ τους ματς.

Μία συμβολική κίνηση για τη μνήμη του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έγινε στον αγώνα μεταξύ Άρη και Βόλου στο «Βικελίδης».

Στα ματς Κ12 μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές φώναξαν Άλκης ο πρόεδρος του Ανδριακού, κ. Γιάννης Μήλας, τα μέλη της διοίκησης Ζαννής Κοντομάρκος, οι προπονητές, Δήμος Μαγουλάς και Νίκος Κρίτης, ενώ για την ομάδα της Μυκόνου τα μέλη της διοίκησης Αποστόλης Κουσαθανάς, Ανδρέας Διονυσόπουλος και οι προπονητές Γιάννης Καρατζάς, Κωνσταντίνος Συριανός.

Στην Τήνο, στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Κ16, του ΠΑΣ απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου συμμετείχαν ο πρόεδρος του Τηνιακού Σωματείου Φραγκίσκος Λούβαρης και ο προπονητής Γιώργος Μάλλιος. Για τους Μυκονιάτες από τη διοίκηση ο Σπύρος Κατσικάλακης και ο προπονητής Μάκης Πούλος.

Τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο που δείχνει την ευρύτερη ευαισθησία του και ειδικά σε αναπτυξιακά τμήματα, όπου τα παιδιά είναι ανάγκη να λάβουν τα σωστά μηνύματα από τα πρώτα τους βήματα για να τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Μπράβο σε όλους!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares