Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 01:49

Δυνατός ο ΑΟ Πάρου στην Κ.16 νίκησε 4-1 τον ΠΑΣ Νάξου

Οι γηπεδούχοι Παριανοί έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη με 4-1 επί του ΠΑΣ Νάξου.

Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με έξοχη κίνηση και σκαφτό τελείωμα του Παντελαίου.Στο 18’ και στο 30’όμως ο ΑΟ Πάρου σκόραρε 2 φορές με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Αλιφιέρης με 2 όμορφες ενέργειες έδωσε την ευκαιρία στον ταχύτατο Δαφερέρα να με κοντινό πλασέ πρώτα να ισοφαρίσει και αφού κατάφερε να ντριμπλάρει  τον Ξενάκη, να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Νάξου είχε δοκάρι στην αρχή από κακή επικοινωνία της άμυνας με τον τερματοφύλακα και μετά ο Δαφερέρας άλλαξε ρόλο δίνοντας δύο ασίστ. Στο 67’ στον Αλιφιέρη που με υπέροχο τελείωμα έκανε το 3-1 και στο τελευταίο λεπτό στον Ρούσσο που επισφράγισε την καλή του απόδοση από τη στιγμή που μπήκε στο ματς.

Γενικά ο ΑΟ Πάρου ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια αν και η έκταση του σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κουζούμης, Φαν Άκεν και Δεγαίτας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ Πάρου: Αποστολόπουλος, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Πούλιος Α., Κουρμούκης, Χανιώτη(60’ Ρούσσος), Δαφερέρας, Πούλιος Φ., Αλιφιέρης, Μουρλάς, Κοντός (75’ Μπίμπα).

Πάγκος: Νικολάου, Αδάμ, Πρέκας, Μανιώτης, Παντελαίος.

ΠΑΣ Νάξου: Ξενάκης, Γκούφα(49’Μαυρίδης), Πουλάι, Μπόσκου, Κάσα, Μπλόσμι, Μαράκης, Ρετζέπι(73’ Κρητικός), Παντελαίος, Χωριανόπουλος, Πιέτρι(49’ Βαλέττας).

Πάγκος: Μαργαρίτης, Λέκκας, Μανθόπουλος, Κύλης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares