Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 21:24

Έκανε το 3 στα 3 η Κ14 του Πανθηραϊκού [pics]

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Κ14 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων πανηγύρισε ο Πανθηραϊκός, που έπειτα από μια πολύ όμορφη αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, επικράτησε με 4-0 του αντίστοιχου τμήματος του Μαρπησσαϊκού.

PANTHIRAIKOS MARPISSAIKOS K14 1

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον αξιόμαχο Μαρπησσαϊκό να περιορίζεται σε πιο παθητικό ρόλο, αναζητώντας την ευκαιρία να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων. Η πίεση του Πανθηραϊκού καρποφόρησε στο 15ο λεπτό, όταν έπειτα από μακρινό σουτ του Κουλουριώτη, ο Τσιγώνιας απομάκρυνε εντυπωσιακά, όμως ο Μπούζι που ακολουθούσε πήρε το ριμπάουντ και από ευνοϊκή θέση έγραψε το 1-0.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανθηραϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Μπούζι να γίνεται αποδέκτης της μπάλας έπειτα από εξαιρετική συνεργασία και με κοντινό πλασέ να πετυχαίνει το 2-0.

PANTHIRAIKOS K14 1

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53' ο Κόκα από κοντά πέτυχε το 3-0, ενώ στο 58΄ ο Καβαλλάρης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 4-0. Λίγο νωρίτερα ο Πανθηραϊκός είχε και χαμένο πέναλτι μετά από εκτέλεση της Φέγγη και απόκρουση του εξαιρετικού Τσιγώνια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι, με βοηθό του την κα. Ρούσσου.

Συνθέσεις:

PANTHIRAIKOS K14

Πανθηραϊκός Α.Ο (Τσοβάρας Β): Μαρτίδης, Φέγγη, Κόκα, Φύτρος, Καρτίμπελης, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Λιγνός, Μουχάντρι, Καβαλλάρης Π., Μπούζι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαϊωάννου, Ομπροβάτσκι, Αναπλιώτης, Καβαλλάρης Α. και Σκοπελίτης.

MARPISSAIKOS K14 STI SANTORINI

Μαρπησσαϊκός (Τσιαντουλής Ν.): Τσιγώνιας, Τζέπα, Τόσκα, Φωκιανός, Φραντζής, Αποστολόπουλος, Γιούπε, Τριβυζάς, Παυλάκης, Κολλτσάκου, Αντιπαριώτης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Σπανογιάννης.

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares